Rezumat Ganduri de pe Drumul Crucii mele - Marius Ianus

Gânduri de pe Drumul Crucii mele - Marius Ianus Când ajungem pe drumul către Dumnezeu, scăpăm de toate aceste deșertăciuni. Totul se limpezește. Nu am nevoie de nici o elucubrație intelectuală ca să știu care este sensul vieții.
Citește tot rezumatul cărții Ganduri de pe Drumul Crucii mele... L-am aflat de la Sfântul Serafim de Șarov și îl mărturisește propria mea experiență: sensul vieții nostre este să dobândim Duh Sfânt. Acesta se dobândește prin rugăciune și post, prin participare la slujbele bisericii și prin fapte bune. Dacă participi la o Liturghie sau la un Măslu de la început (Binecuvântată este Împărăția) până la sfârșit (când se miruiește ultima dată) e imposibil să nu primești Darul Duhului sfânt. O picătură de Duh Sfânt pe care o simți așezându-se în sufletul tău. La fel în rugăciune sau în post. Dacă le ții mereu, crești continuu. Sunt nenumărate trepte în rugăciune. Cei care practică Rugăciunea inimii, de pildă, ajung la stări de bucurie nepământească și la darul înainte-vederii.    Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ganduri de pe Drumul Crucii mele?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ganduri de pe Drumul Crucii mele și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ganduri de pe Drumul Crucii mele scrisă de Marius Ianus. Ganduri de pe Drumul Crucii mele a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ganduri de pe Drumul Crucii mele este editura GAROFINA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura GAROFINA aici. Cartea Ganduri de pe Drumul Crucii mele face parte din categoria Poezie. Este o carte ușor de citit, are doar 180 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ganduri de pe Drumul Crucii mele și, de asemenea, sperăm că autorul Marius Ianus, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde