Rezumat Cu gindiri si cu imagini - Cassian Maria Spiridon

Trăiesc de multă vreme cu impresia că invazia ludicului în poezia ultimelor generații a făcut imposibilă percepția profundă a tragicului existențial. […] Mi-am dat însă seama că generalizărilor grăbite li se opun întotdeauna anumite excepții.
Citește tot rezumatul cărții Cu gindiri si cu imagini... Una dintre cele mai elocvente excepții le oferă întreg itinerariul poetic parcurs de Cassian Maria Spiridon. - Romul Munteanu Dacă un Adrian Maniu a avut o sensibilitate picturală, Cassian Maria Spiridon face parte din rîndul poeților (între care un Gellu Naum) care dovedesc o sensibilitate grafică. - Gheorghe Grigurcu Fragment din cartea "Cu gîndiri și cu imagini" de Cassian Maria Spiridon "nemișcată   o pasăre cu aripi deschise  încremenită în cer  stă nemișcată  pentru o clipă  îi aștepți rostogolirea  dar rămîne  continuă să rămînă  cuprinsă în ramurile văzduhului precum sufletul  ridicîndu-se sus  tot mai sus  și brusc  se oprește  suspendat între cer și trupul părăsit    amintirea trecerii și petrecerii  între muritori  închide porțile zborului  nu mai știe  dacă să-și urmeze săgeata  sau nesperată cădere  și pasărea stă locului  ca degetul Domnului..." Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Cu gindiri si cu imagini?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Cu gindiri si cu imagini și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Cu gindiri si cu imagini scrisă de Cassian Maria Spiridon. Cu gindiri si cu imagini a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Cu gindiri si cu imagini este editura CARTEA ROMANEASCA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura CARTEA ROMANEASCA aici. Cartea Cu gindiri si cu imagini face parte din categoria Poezie. Este o carte ușor de citit, are doar 152 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Cu gindiri si cu imagini și, de asemenea, sperăm că autorul Cassian Maria Spiridon, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde