Rezumat Despre Imparatia Omului Surogat - Cassian Maria Spiridon

I
Citește tot rezumatul cărții Despre Imparatia Omului Surogat... mperiul certitudinii instaurat de domnia dogmei, la care făcea trimitere Petre Țuțea, a fost înlocuit de împărăția searbădă a omului surogat. cuprinși în această împărăție suntem datori să nu uităm că scopul artei este să ne determine să recunoaștem că suntem capabili să trăim ca și cum viața mai înaltă - viața marcată etic, ar fi a noastră, ne-ar aparține. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Despre Imparatia Omului Surogat?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Despre Imparatia Omului Surogat și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Despre Imparatia Omului Surogat scrisă de Cassian Maria Spiridon. Despre Imparatia Omului Surogat a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Despre Imparatia Omului Surogat este editura TRACUS ARTE - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura TRACUS ARTE aici. Cartea Despre Imparatia Omului Surogat face parte din categoria Publicistica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 330 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Despre Imparatia Omului Surogat și, de asemenea, sperăm că autorul Cassian Maria Spiridon, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII DESPRE IMPARATIA OMULUI SUROGAT PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde