Rezumat Vocatia si proza democratiei - Cassian Maria Spiridon

    Din Cuprins:     ◊ Uimirea creatoare a Irinei Mavrodin     ◊ Eminescu și România de Est     ◊ O trecere prin vămile văzduhului dantesc     ◊ Ideile gingașe și actualitatea lor contondentă     ◊ I.E.
Citește tot rezumatul cărții Vocatia si proza democratiei... Torouțiu, istoricul literar     ◊ Eugen Simion și dimineața poeziei     ◊ Un occidental la gurile Dunării     Aceste articole exprimă sau/și afirmă, cu prioritate, cîteva opinii, în genere o atitudine cît mai coerentă față de un eveniment, îndeobște literar, ori față de o carte, de o personalitate, de o temă în dezbatere curentă sau referitoare la viața revistei 'Convorbiri literare' etc.; încercînd a fi o istorie în desfășurare a vieții publicistice și de idei, dar și a vieții literare naționale.     Eseul care dă titlul cărții cercetează legăturile dintre etică și politică, cum interacționează acestea în spațiul public și efectele acțiunilor noastre. Politic, sîntem datori să acționăm cu măsură și maximă responsabilitate, fără a fi siguri că acțiunile noastre vor avea rezultatul scontat și că nu sînt șanse să ne eliberăm de îndoielile firești care apar întotdeauna cînd înfăptuim.     Cassian Maria Spiridon Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Vocatia si proza democratiei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Vocatia si proza democratiei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Vocatia si proza democratiei scrisă de Cassian Maria Spiridon. Vocatia si proza democratiei a apărut în anul decembrie . O mulțime de cărți bune au apărut în anul decembrie (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Vocatia si proza democratiei este editura INSTITUTUL EUROPEAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura INSTITUTUL EUROPEAN aici. Cartea Vocatia si proza democratiei face parte din categoria Publicistica. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 356 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Vocatia si proza democratiei și, de asemenea, sperăm că autorul Cassian Maria Spiridon, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde