Rezumat Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai - Nikolai Nosov

Una dintre cele mai iubite și mai citite cărți pentru cei mici, însoțită de minunatele ilustrații color care le-au încântat copilăria celor mari. În Orașul Florilor, locuitorii săi prichindei au nume care spun totul despre talentele, ocupațiile și firile lor: Știetot, Pilula, Șurubel și Piuliță, Zahăr Zaharescu, Limonada, Glonțișor, Acuarelă, Guzla, Grăbilă, Dondănel, Tăcutul, Gogoașă, Zăpăcilă, Posibil și Probabil.
Citește tot rezumatul cărții Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai... Este clar că Habarnam nu știe nimic! Degeaba încearcă să se facă muzicant, pictor, poet, șofer de curse… Dar transformarea lui începe să se petreacă odată cu plecarea într-o expediție nemaipomenită în lumea prichindeilor, la capătul căreia Habarnam știe chiar să șI citească! Tu ești mare acum. Ai învățat să citești bine-bine de tot și nu e nimic mai amuzant decât să te bucuri singur, când vrei tu, unde vrei tu, de o carte de aventuri! Fii însă cu ochii în patru și nu lasă nicio clipă cartea din mână! Când erau de vârsta ta, părinții tăi se dădeau în vânt după Aventurile lui Habarnam. Traducere de Nina Gafiță Ilustrații de A. Laptev Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai scrisă de Nikolai Nosov. Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai a apărut în anul 2018. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2018 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 184 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai și, de asemenea, sperăm că autorul Nikolai Nosov, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde