Rezumat Habarnam pe luna - Nikolai Nosov

Daca ati citit deja Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai si Habarnam in Orasul Soarelui, atunci este timpul sa incepeti Habarnam pe Luna, cel de-al treilea volum al indragitei serii, care apare astazi intr-o editie noua si dichisita, cu ilustratii nou-noute, care va vor amuza si va vor incanta.
Citește tot rezumatul cărții Habarnam pe luna...   Prichindeii din Orasul Florilor au pofta de calatorit. Fiindca, dupa cum stiti, sunt sunt foarte curiosi din fire si, mai presus de toate, plini de neastampar, vor sa porneasca, nici una, nici doua, spre Luna. Ideea calatoriei i-a venit lui Stietot si, ca s-o duca la indeplinire, a construit o nava cosmica, cu care sa zboare doar prichindeii cei mai disciplinati, adica bineinteles nu Habarnam si Gogoasa. Dar ce sa vezi? Lucrurile au luat o alta intorsatura: tocmai ei doi ajung primii pe Luna, unde au parte de peripetii de tot soiul cu "prichindeii lunatici", niste prichindei cu altfel de apucaturi si altfel de preocupari decat cei pamanteni. Ilustratii de G. Valk. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Habarnam pe luna?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Habarnam pe luna și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Habarnam pe luna scrisă de Nikolai Nosov. Habarnam pe luna a apărut în anul 2021. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2021 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Habarnam pe luna este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Habarnam pe luna face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 448 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Habarnam pe luna și, de asemenea, sperăm că autorul Nikolai Nosov, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde