Rezumat Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai - Nikolai Nosov

In Orasul Florilor, locuitorii sai prichindei au nume care spun totul despre talentele, ocupatiile si firile lor: Stietot, Pilula, Surubel si Piulita, Zahar Zaharescu, Limonada, Glontisor, Acuarela, Guzla, Grabila, Dondanel, Tacutul, Gogoasa, Zapacila, Posibil si Probabil.
Citește tot rezumatul cărții Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai... Este clar ca Habarnam nu stie nimic! Degeaba incearca sa se faca muzicant, pictor, poet, sofer de curse... Dar transformarea lui incepe sa se petreaca odata cu plecarea intr-o expeditie nemaipomenita in lumea prichindeilor, la capatul careia Habarnam stie chiar sa si citeasca!    Tu esti mare acum. Ai invatat sa citesti bine-bine de tot si nu e nimic mai amuzant decat sa te bucuri singur, cand vrei tu, unde vrei tu, de o carte de aventuri! Fii insa cu ochii in patru si nu lasa nicio clipa cartea din mana! Cand erau de varsta ta, parintii tai se dadeau in vant dupa Aventurile lui Habarnam. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai scrisă de Nikolai Nosov. Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai a apărut în anul 2022. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2022 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai face parte din categoria Literatura Universala. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai și, de asemenea, sperăm că autorul Nikolai Nosov, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde