Rezumat Marea carte de bucate romanesti - Maria Cristea Soimu

1
Citește tot rezumatul cărții Marea carte de bucate romanesti... 000+ rețete tradiționale și moderne   Aperitive, salate și garnituri; Sosuri; Sufleuri și budinci; Pâine și preparate din făinoase; Preparate din griș, mălai și orez; Borșuri, ciorbe și supe; Preparate din legume; Preparate din carne de porc; Rasoluri; Preparate din carne de viță; Preparate din carne de ovine; Preparate din carne tocată; Preparate din carne de pasăre; Preparate din pește și moluște; Rețete bătrânești; Dulciuri și prăjituri de casă; Creme, torture, înghețate; Conserve din fructe și legume; Prânzul de post; Masa de Florii; Masa de Paște; Masa tradițională de Crăciun. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Marea carte de bucate romanesti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Marea carte de bucate romanesti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Marea carte de bucate romanesti scrisă de Maria Cristea Soimu. Marea carte de bucate romanesti a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Marea carte de bucate romanesti este editura PARALELA 45 - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PARALELA 45 aici. Cartea Marea carte de bucate romanesti face parte din categoria Bucatarie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 560 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Marea carte de bucate romanesti și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Cristea Soimu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde