Rezumat Bucataria romaneasca la masa Europei - Maria Cristea Soimu

Exista o zicala: cei care mananca impreuna... raman impreuna. Din vremuri stravechi, la aceeasi masa s-au asezat prietenii, vecinii, aliatii. Gastronomia este, asadar, un mijloc de impacare si o sursa de conexiuni interculturale.
Citește tot rezumatul cărții Bucataria romaneasca la masa Europei... In cartea de fata, veti gasi atat retete cu specific national (romanesc sau strain), cat si retete care au facut istorie, intrand in bucataria internationala. Zambeste-i in fiecare zi vietii prin tot ceea ce faci, iar viata iti va zambi la randul ei! Ca sa poti zambi, nu trebuie decat sa-ti faci datoria - oricat de grea, de neplacuta sau de spectaculoasa ar fi. Ca sa poti zambi, nu trebuie sa critici; nu-i nevoie decat sa iubesti viata si sa faci tot ce poti ca s-o onorezi in fiecare zi. Si nu uita: indiferent ce-ai ales sa fii, roaga-te ca si cum azi ar fi ultima zi din viata ta si munceste ca si cum ai trai vesnic. - Maria Cristea Soimu Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Bucataria romaneasca la masa Europei?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Bucataria romaneasca la masa Europei și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Bucataria romaneasca la masa Europei scrisă de Maria Cristea Soimu. Bucataria romaneasca la masa Europei a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Bucataria romaneasca la masa Europei este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Bucataria romaneasca la masa Europei este editura PARALELA 45 - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PARALELA 45 aici. Cartea Bucataria romaneasca la masa Europei face parte din categoria Bucatarie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 528 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Bucataria romaneasca la masa Europei și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Cristea Soimu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde