Rezumat Dulceata, gem si marmelada - Maria Cristea Soimu

D
Citește tot rezumatul cărții Dulceata, gem si marmelada... acă vrei să-ți prepari acasă gem, dulceață sau marmeladă îți oferim acum o colecție de rețete excepționale semnate de Maria Cristea Șoimu.   Începând de astăzi, ai la dispoziție o nouă carte "Dulceață, gem și marmelada", din seria "Etichete adezive și rețete". Alături de rețetele excepționale ale Mariei Cristea Șoimu care, după cum spune chiar autoarea, vor recrea poezia plină de savoare a cămării bunicilor noastre, vă oferim și câteva coli de etichete adezive care îți vor fi cu siguranță de folos la identificarea preparatelor tale. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dulceata, gem si marmelada?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dulceata, gem si marmelada și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dulceata, gem si marmelada scrisă de Maria Cristea Soimu. Dulceata, gem si marmelada a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Dulceata, gem si marmelada este editura MARA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura MARA aici. Cartea Dulceata, gem si marmelada face parte din categoria Bucatarie. Este o carte subțirică, are numai 16 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dulceata, gem si marmelada și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Cristea Soimu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde