Rezumat Bucataria iernii - Maria Cristea Soimu, Adriana Trandafir

Cartea noastră este un imn de bucurie dedicat vieții românilor de pretutindeni care, oriunde ar fi, vin acasă de Crăciun și stau la masă Ianga părinți și neamuri sau măcar se gândesc Ia masa cu friptură de porc, cârnați, caltaboș sau toba și încearcă un regret că sunt departe de țară.
Citește tot rezumatul cărții Bucataria iernii... Am rămâne două gospodine oarecare dacă nu v-am aminti și îndemna că este bine să reduceți consurnul de carne, prăjeli, sare, zahăr, fast-food, sucuri carbogazoase și condimente și să consumați multe fructe și legume proaspete care vă vor ține sănătoși toată viața. Un alt îndemn este să nu mâncați mult! "Mâncarea în exces a făcut mai multe victime decât războaiele", iar "un gentleman este acel om care, atunci când ia micul dejun singur, se comportă ca și cum ar fi la un dineu de gală". Și nu uitați: "ca să fiți mulțumiți cu adevărat și să fiți fericiți, cultivați-vă singuri grădină", atât grădina cu legume, fructe sau flori cât și grădina sufletului. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Bucataria iernii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Bucataria iernii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Bucataria iernii scrisă de Maria Cristea Soimu, Adriana Trandafir. Bucataria iernii a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Bucataria iernii este editura AMETIST - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura AMETIST aici. Cartea Bucataria iernii face parte din categoria Bucatarie. Este o carte ușor de citit, are doar 192 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Bucataria iernii și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Cristea Soimu, Adriana Trandafir, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde