Rezumat Marea carte de bucate romanesti - Maria Cristea Soimu

1
Citește tot rezumatul cărții Marea carte de bucate romanesti... 000+ retete traditionale si moderne   Aperitive, salate si garnituri; Sosuri; Sufleuri si budinci; Paine si preparate din fainoase; Preparate din gris, malai si orez; Borsuri, ciorbe si supe; Preparate din legume; Preparate din carne de porc; Rasoluri; Preparate din carne de vita; Preparate din carne de ovine; Preparate din carne tocata; Preparate din carne de pasare; Preparate din peste si moluste; Retete batranesti; Dulciuri si prajituri de casa; Creme, torture, inghetate; Conserve din fructe si legume; Pranzul de post; Masa de Florii; Masa de Paste; Masa traditionala de Craciun. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Marea carte de bucate romanesti?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Marea carte de bucate romanesti și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Marea carte de bucate romanesti scrisă de Maria Cristea Soimu. Marea carte de bucate romanesti a apărut în anul 2023. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2023 (click ca să vezi lista cărților). Un aspect interesant despre cartea Marea carte de bucate romanesti este că se află în Top 100 cele mai populare cărți din România, fiind mai exact pe poziția în preferințele cititorilor români. Editura la care s-a publicat cartea Marea carte de bucate romanesti este editura PARALELA 45 - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PARALELA 45 aici. Cartea Marea carte de bucate romanesti face parte din categoria Bucatarie. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 560 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Marea carte de bucate romanesti și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Cristea Soimu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde