Rezumat Retete de post si sarbatori crestine - Maria Cristea Soimu

Sărbătorile creștine aduc cu ele un plus de bucurie, farmec și unitate a familiei, și asta… și prin bucătăria tradițională! O carte de bucate este o declarație de dragoste pe care tu, ca autor, o faci poporului tău.
Citește tot rezumatul cărții Retete de post si sarbatori crestine... O carte de bucate închide în ea sentimentele tale și ale celor despre care vorbești și pentru care scrii. O carte de bucate este un document istoric, despre care se vorbește prea rar. Ea oferă informații despre tradiții și obiceiuri, despre viață și preocupările oamenilor, despre aspirații și despre bătălia zilnică pentru existență. O carte de bucate este o carte de poezie autentică, poate cea mai frumoasă carte de literatură scrisă de fiecare popor în parte. Cartea de față vine să umple un gol perpetuat de-a lungul celor trei veacuri de când se scriu rețete culinare în limba română. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Retete de post si sarbatori crestine?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Retete de post si sarbatori crestine și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Retete de post si sarbatori crestine scrisă de Maria Cristea Soimu. Retete de post si sarbatori crestine a apărut în anul 2019. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2019 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Retete de post si sarbatori crestine este editura PARALELA 45 - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura PARALELA 45 aici. Cartea Retete de post si sarbatori crestine face parte din categoria Bucatarie. Este o carte rezonabil de groasă - are 208 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Retete de post si sarbatori crestine și, de asemenea, sperăm că autorul Maria Cristea Soimu, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde