Rezumat Ne vorbeste Parintele Justin Vol.3 - * * *

Aceasta estefericirea: sa traiesti in legea aceasta a puritatii, ducand greutatile neamului. Ca, vedeti, nobletea omului sta doar in suferinta. Fara suferinta nu-L putern cunoaste pe Dumnezeu... Eu am simtit toata suferinta si daca nu asfi pus-o in practica aici, in vietile credinclosilor, nu m-as osteni pentru ei asa mult.
Citește tot rezumatul cărții Ne vorbeste Parintele Justin Vol.3... Dar arn suferit si simt nevoile si greutatile lor si stau si ii ascult si ca orice lucru care iti place, nu ma oboseste. Nu trebuie sa-l lasarn pe fratele de langa noi, nu trebuie sa-lneglijam, nu trebuie safirn indiferenti, cuvantul "nu ma intereseaza" este foarte periculos pentru crestin. A nu ma interesa inseamna afi mort sufleteste, a ma ocupa de egoismul meu, de viata mea sufleteasca. Trebuie safiu mereu treaz. in aceeasi masura rna realizezpe mine insumi, in care am realizat si pe cel cazut. - Arhim. Justin Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Ne vorbeste Parintele Justin Vol.3?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Ne vorbeste Parintele Justin Vol.3 și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Ne vorbeste Parintele Justin Vol.3 scrisă de * * *. Ne vorbeste Parintele Justin Vol.3 a apărut în anul 2015. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2015 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Ne vorbeste Parintele Justin Vol.3 este editura FUNDATIA JUSTIN PARVU - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura FUNDATIA JUSTIN PARVU aici. Cartea Ne vorbeste Parintele Justin Vol.3 face parte din categoria Carte Ortodoxa. Este o carte rezonabil de groasă - are 252 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Ne vorbeste Parintele Justin Vol.3 și, de asemenea, sperăm că autorul * * *, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII NE VORBESTE PARINTELE JUSTIN VOL.3 PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde