Rezumat Intoarcerea lui Arpagic - Ana Blandiana

Un bestseller pentru cei mici. Vestitul motan Arpagic s-a întors! Volumul de versuri "Întoarcerea lui Arpagic" de Ana Blandiana a fost vedeta târgului de carte pentru copii, Bookfest Junior, de la sfârșitul acestei săptămâni.
Citește tot rezumatul cărții Intoarcerea lui Arpagic... O carte mult așteptată în care versurile delicate și pline de umor ale Anei Blandiana sunt minunat completate de ilustrațiile jucăușe ale Liviei Coloji. O lume în care piersicile au hotărât să fie violete, prunele portocalii și furnicile poete, o grădină în care toate își fac de cap, de la planta cea mai mică și până la numeroasa familie pisicească, o stradă în care lupta pentru putere între maidanezi și maidaneze riscă sa creeze anarhie...peste care stăpân este, bineînțeles, motanul Arpagic.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Intoarcerea lui Arpagic?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Intoarcerea lui Arpagic și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Intoarcerea lui Arpagic scrisă de Ana Blandiana. Intoarcerea lui Arpagic a apărut în anul 2016. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2016 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Intoarcerea lui Arpagic este editura HUMANITAS - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura HUMANITAS aici. Cartea Intoarcerea lui Arpagic face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte subțirică, are numai 88 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Intoarcerea lui Arpagic și, de asemenea, sperăm că autorul Ana Blandiana, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde