Rezumat Pendului de la miezul noptii - Andrei Vartic

C
Citește tot rezumatul cărții Pendului de la miezul noptii... artea pe care o propunem cititorului este despre trecutele și actualele chinuri (nu suferințe, chinuri) fizice și spirituale ale neamului românesc din Basarabia. Unele din capitolele acestei cărți s-au tipărit sub forma unor articole în presa scrisă sau pe Internet, altele au fost comunicări la diverse manifestări științifice și culturale, altele au fost subiectul unor discursuri la mitingurile anticomuniste din Basarabia. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pendului de la miezul noptii?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pendului de la miezul noptii și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pendului de la miezul noptii scrisă de Andrei Vartic. Pendului de la miezul noptii a apărut în anul 2010. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2010 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pendului de la miezul noptii este editura VICOVIA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura VICOVIA aici. Cartea Pendului de la miezul noptii face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte groasă - trebuie să îți faci timp pentru ea - are 345 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pendului de la miezul noptii și, de asemenea, sperăm că autorul Andrei Vartic, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII PENDULUI DE LA MIEZUL NOPTII PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde