Rezumat Dumnezeu e in sens invers - Valentin Nicolau

Scriitorii mint pentru a spune adevărul, politicienii o fac pentru a-l ascunde. [...] Spre deosebire de politicieni, pentru care scopul scuza mijloacele, pentru scriitor mijloacele chiar contează. Intenționalitatea contează.
Citește tot rezumatul cărții Dumnezeu e in sens invers... Dacă vrei să păcălești, vei fi păcălit. Minciuna nu e un mijloc pentru a povesti, pentru a zugrăvi o lume. Scriitorul este doar pe deplin subiectiv, lumea se întâmplă prin ochii lui, prin trăirile și gândurile lui. Amuzându-mă, mi-aș fi putut numi volumul Când mă enervez, pentru că doar atunci când nu mi-am reprimat revolta și nu am reușit să mă închid în carapacea mea, am răbufnit scriind. În rest, asemenea celor mai mulți dintre convivii mei, am deprins starea de cetățean autist care se protejează scutind a cheltui inutil energii, văzându-și liniștit de treabă într-o țară unde, în ciuda hărmălaiei, indignarea oamenilor nu schimbă nimic. Indiferent de pe ce poziție, de jurnalist sau de scriitor dramatic, România este o obsesie pe care nu mi-o pot reprima. Uneori mă întreb dacă tăcerile, revoltele, lehamitele, toate câte mă apucă în relație cu Ea, sunt semne că o vreau într-un anumit fel sau doar că pur și simplu o iubesc pasional așa cum e.

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Dumnezeu e in sens invers?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Dumnezeu e in sens invers și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Dumnezeu e in sens invers scrisă de Valentin Nicolau. Editura la care s-a publicat cartea Dumnezeu e in sens invers este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Dumnezeu e in sens invers face parte din categoria Literatura Romana. Este o carte ușor de citit, are doar 104 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Dumnezeu e in sens invers și, de asemenea, sperăm că autorul Valentin Nicolau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde