Rezumat Pastreaza copia nu uita originalul - Valentin Nicolau

Când personajele sunt pregătite să vină pe lume încep să mă bântuie la modul sâcâitor. Uneori am senzația că le văd în mulțime, pe fugă, la stop, dând colțul străzii. Le zăresc numai din spate sau din semiprofil și întotdeauna doar pentru o clipă.
Citește tot rezumatul cărții Pastreaza copia nu uita originalul... După ce am terminat de scris, pleacă. Fiindcă stau cu mine ani întregi până să ajungă în povestea scrisă, reușesc să-i cunosc destul de bine, să știu cum reacționează în anumite situații. Magnific e atunci când mă surprind luându-și existența pe cont propriu, obligându-mă să-i scriu altfel, evoluând total diferit decât mă așteptam, capabili de nebunii mai mari. Trebuie să te aștepți mereu la revolta celor pe care crezi că i-ai programat să se comporte într-un anume fel. E un dans în care niciodată nu știi cu adevărat cine conduce. De regulă, am rejectat ideile de teatru care nu ar fi produs un text dramatic de durata unui spectacol obișnuit. În ultima vreme, însă, tocmai aceste teme de «concert de camera» au început să mă atragă și nu le-am mai abandonat. Am adunat într-un volum schițele dramatice care nu depășesc o oră de joc. Monolog, duet, cvartet... Exerciții dramatice în situații-limită, cu resurse de scenă reduse la minim, povești scurte, dar de mare intensitate. Tocmai bune pentru teatrele independente. - Valentin Nicolau Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Pastreaza copia nu uita originalul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Pastreaza copia nu uita originalul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Pastreaza copia nu uita originalul scrisă de Valentin Nicolau. Pastreaza copia nu uita originalul a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Pastreaza copia nu uita originalul este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Pastreaza copia nu uita originalul face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Pastreaza copia nu uita originalul și, de asemenea, sperăm că autorul Valentin Nicolau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde