Rezumat Oriunde ma duc, numai de mine dau - Valentin Nicolau

„Oriunde mă duc, numai de mine dau“ este un volum de texte dramatice la care Valentin Nicolau lucra în clipa când timpul n-a mai avut răbdare. Cartea, pe care n-a mai apucat s-o vadă tipărită, cuprinde trei „vise într-un act“, precum și eseul „Un teatru al cunoașterii interioare“, în care se regăsește crezul autorului despre arta teatrului.
Citește tot rezumatul cărții Oriunde ma duc, numai de mine dau... "Viața cere uitare. Ca să ne aducem aminte, trebuie ca înainte să fi uitat. Forța a tot ce este viu este uitarea. Memoria noastră funcționează precum o rană: cu cât îi rupi coaja mai des, cu atât cicatricea crește și-ți va reaminti durerea. De aceea, repovestim aceleași povești. Dar și pentru că nu le înțelegem. Ceva înțeles nu mai este repetat, odată priceput, cuvântul este redus la tăcere. În interiorul tăcerii își face loc adevărul, devenind și spațiul aducerii aminte. Ne vom aminti doar ceea ce este încă prezent și, totuși, uitat." Valentin Nicolau Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Oriunde ma duc, numai de mine dau?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Oriunde ma duc, numai de mine dau și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Oriunde ma duc, numai de mine dau scrisă de Valentin Nicolau. Oriunde ma duc, numai de mine dau a apărut în anul 23 februar. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 23 februar (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Oriunde ma duc, numai de mine dau este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Oriunde ma duc, numai de mine dau face parte din categoria Teatru. Este o carte subțirică, are numai 88 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Oriunde ma duc, numai de mine dau și, de asemenea, sperăm că autorul Valentin Nicolau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
0 secunde