Rezumat Crapa lemnul si ridica piatra - Valentin Nicolau

“Crapă lemnul, acolo sunt Eu. Ridică piatra și acolo Mă vei afla.” Sub semnul acestor vorbe tainice rostite de Iisus, continuă un demers poetic inițiat în anul 2001 sub același titlu: “Crăpă lemnul și ridică piatra”.
Citește tot rezumatul cărții Crapa lemnul si ridica piatra... Volumul de față întregește ediția bibliofilă din acel an, tipărită în numai 41 de exemplare, cu încă 33 de poezii inedite semnate Valentin Nicolau. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Crapa lemnul si ridica piatra?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Crapa lemnul si ridica piatra și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Crapa lemnul si ridica piatra scrisă de Valentin Nicolau. Crapa lemnul si ridica piatra a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Crapa lemnul si ridica piatra este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Crapa lemnul si ridica piatra face parte din categoria Poezie. Este o carte subțirică, are numai 72 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Crapa lemnul si ridica piatra și, de asemenea, sperăm că autorul Valentin Nicolau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde