Rezumat Povesti din al noualea cer - Valentin Nicolau

Credința e o mare aventură. Cea mai mare și mai frumoasă! Nici cel mai plin de har preot, nici cel mai savant dintre savanți nu te duc la Dumnezeu. Tu trebuie să fii cel care face un pas în necunoscut.
Citește tot rezumatul cărții Povesti din al noualea cer... Te încredințezi Lui, fără să ai certitudini, fără să ai garanții. Credința e începutul iubirii. - Aleluia Descopăr că iubirea nu e iubire, ci doar un schimb de replici bine regizat, că admirația celorlalți e o mascaradă perfectă și că noaptea înseamnă un pat gol. Descopăr toate butaforiile din jurul meu. Doar suferința e absolut autentică! Atunci, prezența celorlalți devine o certitudine, iar voi nu sunteți altceva decât cei care faceți din mine o zi care a și trecut! - Aplauze pentru Lena Suntem cu toții o mare familie, în care minunile ni se întâmplă nouă, românilor, în pofida faptului că suntem o nație care se destramă, distrusă de o clasă politică cinică. - Povești din al nouălea cer

Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Povesti din al noualea cer?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Povesti din al noualea cer și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Povesti din al noualea cer scrisă de Valentin Nicolau. Povesti din al noualea cer a apărut în anul 2012. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2012 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Povesti din al noualea cer este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Povesti din al noualea cer face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte ușor de citit, are doar 160 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Povesti din al noualea cer și, de asemenea, sperăm că autorul Valentin Nicolau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde