Rezumat Basmania: Raspantia Gandurilor - Valentin Nicolau

Ilustrații de Tudor Popa. În Marea Sală a Iluziilor, pe Tronul Închipuirii, împăratul Băsmuitorul Cel Cumplit fantasma basmele destinate oamenilor. Când istoriile se coceau, albimuzele culegeau nectarul poveștii, pe care-l depuneau apoi în fagurii imaginației din mințile oamenilor.
Citește tot rezumatul cărții Basmania: Raspantia Gandurilor... Numai că de ceva timp cei de pe Pământ nu mai doreau povești... Iar lumea basmului există doar în măsura în care pământenii cred în ea. Și, cum e bine știut, „precum în Basme, așa și pe Pământ“, dacă lumea basmelor va dispărea, atunci și lumea oamenilor se va sfârși. Asta era problema împăratului: cum să-i facă pe oameni să-și recapete credința în basme și în eroii lor. Închis în Turnul Prăpastie, Neică-Nimeni, Băsmașul Fără-de-Poveste, va primi cea mai grea misiune din istoria lumii: să se lupte cu forțele întunericului, să salveze Basmania. Începutul Mării Aventuri… Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Basmania: Raspantia Gandurilor?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Basmania: Raspantia Gandurilor și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Basmania: Raspantia Gandurilor scrisă de Valentin Nicolau. Basmania: Raspantia Gandurilor a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Basmania: Raspantia Gandurilor este editura NEMIRA - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura NEMIRA aici. Cartea Basmania: Raspantia Gandurilor face parte din categoria Literatura Fantasy. Este o carte ușor de citit, are doar 128 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Basmania: Raspantia Gandurilor și, de asemenea, sperăm că autorul Valentin Nicolau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.
1 secunde