Rezumat Soldatii. Poveste din Ferentari - Adrian Schiop

Romanul Soldații. Poveste din Ferentari a fost distins cu Premiul revistei Observator cultural și cu Premiul „Cea mai bună carte a anului” acordat în cadrul Galei Industriei de Carte din România, ediția 2014.
Citește tot rezumatul cărții Soldatii. Poveste din Ferentari...   Dornic să-și facă viața mai ușoară, un jurnalist cu înclinații homosexuale se lasă de presă și de femei și se înscrie la un doctorat despre manele. Pentru a se documenta, se mută în cel mai sărac cartier din București, Ferentari, un loc încremenit în anarhia anilor ’90, unde șmecheria face legea. Nimerește într-o lume a contrastelor, cu boschetari, smardoi și drogați – o comunitate închisă, dură, în care fraierii că el nu prea au ce cauta. Pe lîngă bătăuși și scandalagii, întîlnește însă și pe cineva dispus să-și arate măcar din cînd în cînd latura sensibilă: Alberto, fostul pușcărias care provine dintr-o cunoscută familie de interlopi și care a descoperit în detenție că pot să-i placă și bărbații. Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Soldatii. Poveste din Ferentari?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Soldatii. Poveste din Ferentari și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Soldatii. Poveste din Ferentari scrisă de Adrian Schiop. Soldatii. Poveste din Ferentari a apărut în anul 2014. O mulțime de cărți bune au apărut în anul 2014 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Soldatii. Poveste din Ferentari este editura POLIROM - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura POLIROM aici. Cartea Soldatii. Poveste din Ferentari face parte din categoria Literatura contemporana. Este o carte rezonabil de groasă - are 256 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Soldatii. Poveste din Ferentari și, de asemenea, sperăm că autorul Adrian Schiop, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

DESCOPERĂ RECENZIILE CĂRȚII SOLDATII. POVESTE DIN FERENTARI PUBLICATE PE BOOKNATION: VEZI RECENZIILE

0 secunde