Rezumat Simbolismul - George Badarau

Din cuprins: - Simbol - simbolism; - Simbolismul european; - Precursorii simbolismului românesc; - Ideologia simbolistă; - Receptarea simbolismului în epocă; - "Nopțile" lui Macedonski; - Simbolismul ostentativ; - Simbolismul canonic.
Citește tot rezumatul cărții Simbolismul... Simbolismul (fr. symbolisme) este o mișcare literară Și artistică, după care valoarea operei de artă constă în Combinarea sentimentelor și gîndurilor, a figurilor și formelor După legile lor proprii. În 1885 a luat naștere mișcarea Simbolistă care reacționează față de idealul estetic al „artei Pentru artă” și față de pozitivismul literaturii naturaliste. Poeții simboliști sugerează prin valoarea muzicală și Simbolică a cuvintelor, nuanțele cele mai subtile ale stărilor Sufletești (Irina Petraș, 1996). Citește mai puțin...

Aștepți momentul potrivit ca să cumperi Simbolismul?

Nu mai pierde timpul! Am realizat pentru tine lista cu librăriile online care vând Simbolismul și poți alege librăria cu prețul cel mai mic 💰 ca să comanzi chiar acum.

VEZI CEL MAI MIC PREȚ
Următoarea carte pe care vrei să o citești trebuie să fie Simbolismul scrisă de George Badarau. Simbolismul a apărut în anul MAI 2005. O mulțime de cărți bune au apărut în anul MAI 2005 (click ca să vezi lista cărților). Editura la care s-a publicat cartea Simbolismul este editura INSTITUTUL EUROPEAN - poți vedea lista completă de cărți publicate la editura INSTITUTUL EUROPEAN aici. Cartea Simbolismul face parte din categoria Litere Filologie. Este o carte ușor de citit, are doar 104 de pagini. Sperăm să îți placă timpul petrecut lecturând Simbolismul și, de asemenea, sperăm că autorul George Badarau, s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

RECENZIILE CĂRȚII SIMBOLISMUL PUBLICATE PE BOOKNATION

Recenzie: "Simbolismul francmasoneriei" de Jirah Dewey Buck
Recenzie: "Simbolismul francmasoneriei" de Jirah Dewey Buck
publicată la 2019-12-20 12:26:52
recenzie scrisă de Simona Mihalache
Simbolismul și misticul din romanul „Maestrul și Margarita” de Mihail Bulgakov. O viziune de ansamblu
1 secunde