plopii-din-berlin-carte-concurs-univers

Luna aceasta prietenii de la Editura Univers au lansat colecția Ora 11 dedicată celor ce-și doresc un moment binemeritat de liniște, târziu în noapte după ce ziua istovitoare a luat sfârșit. O colecție specială cere cărți speciale astfel, prima dintre ele este Plopii din Berlin a scriitoarei norvegiene Anne B. Ragde.

Cartea, tradusă în peste cincisprezece limbi este o cronică de familie cu întorsături de thriller.  Un secret dezvăluit abia după 15 ani decide soarta unei moșteniri problematice. Urmașii unei iubiri imposibile se întâlnesc în locul de unde a apărut totul și, fiecare dintre ei înțelege că deși lucrurile nu mai pot fi luate de la capăt, măcar prezentul poate fi făcut suportabil.

Cu umorul ei negru, cartea te prinde din prima şi nu te mai lasă s‑o închizi. Nu se întâmplă des ca o carte să fie atât de bună… dacă vrei ceva special, fuga la librărie să ţi‑o cumperi, pentru că ţi se lipeşte cu adevărat de suflet şi e atât, atât de amuzantă. – apreciază cei de la  The Evening Herald

Plopii din Berlin se înscrie în trilogia familiei Neshov (în curs de apariție la Editura Univers). Promite să fie un roman care își va “fura” cititorul timp de ore întregi!

Fiindcă apreciem fidelitatea voastră și ne bucurăm să vedem că am creat o comunitate cu adevărat închegată ne-am gândit să vă răsplătim cu un concurs prin care puteți câștiga un volum Plopii din Berlin. Ce trebuie să faceți? Nimic mai simplu, doar răspundeți printr-un comentariu la acest articol la următoarea întrebare: ce părere ai despre familia GoodRead.ro?

Cel mai original răspuns va fi premiat în data de 31 martie! Suntem tare nerăbdători să citim răspunsurile voastre!

UPDATE

După îndelungi deliberări am ales să premiem un membru nou al familiei noastre: Iordana Ferenț! Însă, vă mulțumim din suflet tuturor pentru cuvintele frumoase care ne motivează să devenim din ce în ce mai buni! Promitem să revenim cu noutăți!

Avatar
Autor: Diana Elena Neaţă
Diana Elena e Redactor Foarte Activ
Redactor de 2064 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Elena Neaţă