concurs booknation.ro

Avem un câștigător!

Câștigătorul acestui concurs este Iulia Marc pe care o felicităm! Iulia a câștigat concursul jurizat de echipa booknation.ro cu următorul comentariu:

,,Cireșarii” sunt cărțile copilăriei mele. Citind și recitind volumele, primite cu împrumut atunci, simpaticii ,,cireșari” îmi dezvăluiau o realitate frumoasă, cu valori pe care le asimilam cu fiecare pagină: prietenia adevărată și de neclintit (Tic – Ursu), sacrificiul pentru cei dragi ție, pasiunea pentru mister și puzzle-uri, frumusețea rezolvării unei probleme, a jocului mental de căutare de indicii, munca în echipă și acceptarea oamenilor așa cum sunt ei, cu bune și cu rele, diferiți de noi.

Sunt singurele cărți pe care le-am recitit… Poate pentru că ne e greu să acceptăm finalul. Vrem să rămânem copii, acolo, în lumea cireșarilor.

Vă mulțumim tuturor pentru participare și vă așteptăm și la celelalte concursuri!

 

Anul ăsta iarna nu vrea să mai stea.  Pe aşa o vreme, cititul e un refugiu cald şi plăcut. Tocmai de aceea, ne-am gândit să vă provocăm la un concurs cu un premiu care vă va face să uitaţi de frig ore în şir! Despre ce premiu e vorba? Evident, o carte:  Dezmierdare de catifea de Eric Fottorino.

Dezmierdare de catifea este un roman imprevizibil şi captivant ce ne spune povestea lui Colin, un băieţel care trăieşte împreună cu tatăl său. Pentru a suplini lipsa mamei, tatăl micuţului începe să se deghizeze în femeie. Însă, în clipa în care acesta începe să se obişnuiască cu dublul său rol, Colin este ucis într-un accident de maşină. Cine l-a ucis? Veţi afla numai citind! După cum am spus, romanul e imprevizibil, plin de suspans. „Începe ca o melodramă şi se termină ca un crime-ficiton”, notează cei de la L’Express. O carte pe care, cu siguranţă nu o veţi lăsa din mână până nu veţi ajunge la finalul ei surprinzător!

Ce trebuie să faceţi pentru a o câştiga?

  1. Daţi like paginii de Facebook booknation.ro
  2. Reveniţi la acest articol şi lăsaţi un comentariu cu id-ul de Facebook utilizat pentru a da like
  3. În acelaşi comentariu răspundeţi (în 2-4 fraze) la întrebarea: Ce carte consideraţi că v-a marcat copilăria?

Ce ar mai trebui să ştiţi despre concurs?

  1. Acesta se desfăşoară în perioada 8-14 decembrie.
  2. Câştigătorul va fi anunţat luni, 15 decembrie.
  3. Metoda de desemnare a câştigătorului: jurizarea răspunsurilor, juriul va fi format din membrii ai echipei GoodRead!

Acestea fiind spuse, Vă urez multă baftă şi spor la lectură!

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022