6 PREMII PENTRU 6 IUBITORI DE CARTE ȘI VINURI BUNE

Te invităm la un concurs special în parteneriat cu prietenii noștri de la Crama Hermeziu care oferă 6 colecții de vinuri deosebite pe care să le savurezi cu prietenii și familia ta în vara aceasta. Fiecare dintre cei 6 câștigători va primi o colecție deosebită de vinuri și o carte pe care să să le savureze împreună.

Concursul se va finaliza în data de 31 august 2021 ora 23:59, iar câștigătorul va fi anunțat în termen de 24 de ore prin tragere la sorți folosind random.org, pe pagina de Facebook Booknation.ro.


Ce trebuie să faci?

1. Follow Crama Hermeziu 👉 follow

2. Distribuie concursul și prietenilor tăi

3. Completează formularul de înscriere:

Termeni și condiții

Fiecare dintre cei 6 câștigători va primi câte o colecție de vinuri conform imaginii de mai sus. Ordinea câștigătorilor este aleatoare și determinată folosind site-ul random.org. Colecțiile de vinuri vor fi expediate fiecărui câștigător de către partenerul nostru, Crama Hermeziu în maxim 30 de zile de la data anunțării câștigătorilor.

Fiecare câștigător va primi câte o carte ce va fi expediată de Booknation.ro în maxim 30 de zile de la data anunțării câștigătorilor.

Fiecare participant poate intra o singură dată în concurs și trebuie să îndeplinească cei 3 pași pentru validarea premiului.

La concurs pot participa doar persoanele cu vârsta peste 18 ani.

Participanții care optează pentru a se abona la noutățile Cramei Hermeziu, își dau acordul pentru transferul datelor lor (nume, email) societății AGRO INDUSTRIAL CERES S.R.L., ADRESA: COM. BIVOLARI, JUD. IASI, C.U.I.: 1942707, NR. REG. COM.: J22/1219/1992, în vederea comunicării via email cu privire la noutățile acesteia.