era-să-fiu-eu

Ce mai faceți dragilor? Cum ați petrecut de Paște? Ce ziceți acum de un mic concurs fulger? Sună bine, nu?

Iată ce puteți câștiga: romanul Era să fiu eu al scriitoarei britanice Ali Smith (oferit, bineînțeles de partenerii noștri de la Editura Univers). Dacă sunteți curioși despre ce este vorba în carte iată un mic fragment din descriere:

Triumful cel mare al cărţii e în slalomul înnebunitor printre jocurile de cuvinte, care transformă Era să fiu euîntr‑o palpitantă cursă printre obstacole, ca un thriller lingvistic cu personaje experte în dezamorsarea bombelor de limbaj. […] ne deschide ochii către o realitate incomodă, una din care fiecare dintre noi şi‑ar putea dori să evadeze, la un moment dat. Ţi s‑ar putea întâmpla şi ţie.

Despre acțiune nu vă spunem nimic – asta trebuie să descoperiți voi! Cartea este foarte interesantă și antrenantă, asta vă garantăm!

Cum o puteți câștiga?

Răspundeți până mâine la ora 10:20 (printr-un comentariu la acest articol la următoarea întrebare): Ce nu ai vrea să ți se întâmple vreodată? Cel mai original comentariu va fi premiat!

UPDATE

După îndelungi deliberări, am decis să o numim pe Cumpănășoiu Bianca Diana drept câștigătoare deoarce răspunsul ei a fost și original și amuzant!

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022