mai e loc si pentru poezie

Mai e loc și pentru poezie? Suntem tare curioși să aflăm asta! Tocmai de aceea provocăm toți bloggerii (indiferent de nișa în care se încadrează blogul lor) să participe la un concurs pe această temă!

Concursul va dura până la sfârșitul lunii și este dotat cu trei premii (bine, cel de pe locul I va primi două cărți, dar tehnic vorbind sunt trei) oferite de partenerii noștri de la editura TracusArte. Astfel, punem la bătaie următoarele cărți:

  • premiul I: Fortral de Emilian Pal și Unde se termină lumina de Raluca Neagu;
  • premiul II: Mătănii de Anna Ahmatova
  • premiul III: Garda de corp de Merlich Saia

Ce trebuie să faceți pentru a avea șansa de a intra în posesia unuia dintre premii? Să redactați un text pe tema: Mai e nevoie de poezie? în care să inserați pe cuvântul poezie următorul link: https://booknation.ro/category/recenzii-carti/beletristica/poezie/ . (Notă – e de ajuns să pui link-ul o singură dată, nu trebuie pus de fiecare dată când scrii poezie în text). Apoi, lasă-ne și nouă un comentariu cu link-ul spre articolul tău!

Câștigătorul va fi anunțat pe 2 mai și va fi ales de echipa redacțională booknation.ro! Abia așteptăm răspunsurile voastre!

UPDATE

Așa cum am promis, revenim cu câștigătorii! Le mulțumim tare mult participantelor pentru textele lor frumoase. Alegerea nu a fost una ușoară, dar iată cele trei câștigătoare:

  • premiul I merge la Nadina Maria Szakacs
  • premiul II merge la Lidia Roca
  • premiul III merge la Bianca
Vezi Top 100 cărți ale anului 2022