Concurs pentru ilustratorii cu imaginație bogată!

portret de goodreader

UPDATE: Câștigătoarea este Alexandra Pop. Felicitări! Mulțumim tuturor pentru participare.

Autoportret de goodreader sau cum arăți când citești

Te-ai gândi vreodată cum arăți atunci când ești prins de o carte? Ești încruntat, ai o mimă serioasă sau îți tremură buzele și mai că îți vine să verși câteva lacrimi pentru că autorul a reușit să te facă martor al disperării personajului?

Dacă ești maestru al creioanelor colorate, al pensulelor și acuarelelor ori ești dibaci în mânuirea mouse-ului, trimite-ne un desen cu autoportretul tău de cititor printr-un porumbel la umătoarea adresă:  dianasolomon@goodread.ro

Ce punctăm:

  1. Creativitatea
  2. Originalitatea
  3. Respectarea cerințelor

Câștigătorul va primi super kitul de cărți oferit de prietenii de la Corint, format din Regina și cu mine de Sue Townsend și Tărâmul viselor, volumul de colorat a ilustratoarei Millie Marotta.

Deadline: 25 iunie, ora: 12:00

N.B. Cei care se însciu în concurs cu imagini copiate vor fi descalificați!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 iubitori de carte s-au alăturat Tribului Booknation.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Website Comments

  1. Diana Solomon
    Reply

    Loredana, te rugăm să citești cu atenție cerințele concursului. Pentru ca înscrierea ta să fie eligibilă trebuie să trimiți o ilustrație făcută de tine, nu o fotografie. Mulțumim.

Iubim comentariile tale :)