Construiește-ți propria colecție de literatură (CONCURS)

Strada Fictiunii logo

Undeva există o stradă pe care m-aș plimba ore (chiar zile) întregi fără a mă plictisi. I-aș colinda toate prăvăliile micuțe în căutare de fantastic. I-aș admira căsuțele cochete pentru arhitectura lor bizară. M-aș  fotografia în toate ungherele ascunse pe unde au umblat mari scriitori.

Dacă nu v-ați prins încă, o să vă mai dau un indiciu: e o stradă pe care orice cititor înrăit o cunoaște. O stradă care e, de fapt, o colecție literară…

Ați ghicit, nu? E vorba despre Strada Ficțiunii – acea stradă fascinantă și mereu în remodelare. Aici își au reședința magicieni ai cuvintelor renumiți pentru scamatoriile lor – dar cred că știi asta deja. Și tu, la fel ca mine, ai pășit deja de mii de ori pe această stradă. Revii de fiecare dată cu drag și emoție. Oare ce magician s-a mai mutat aici? Ce personaje a mai creat doar cu o mișcare a condeiului?

Ce-ai zice dacă ți-aș spune că de data asta ai și tu un cuvânt de spus? Ba mai mult, poți câștiga și niște cărți extraordinare! Sună bine? Ia un loc pe băncuță și-ncearcă să fii atent și la ce îți spun – știu că Strada Ficțiunii e spectaculoasă – dar îți voi face o propunere de nerefuzat!

Fiindcă știu cât de mult îți place să citești, GoodRead.ro și Editura All te provoacă la un super concurs cu tema: „Mini-colecția mea din Strada Ficțiunii”.  Dacă ai blog și îți place să te-avânți în lumea lecturii – concursul ăsta e pentru tine!

Ce trebuie să faci? Nimic cconcurs editura all goodread.roomplicat.

Trebuie doar să scrii un articol pe blogul tău în care să îți prezinți viziunea despre Strada Ficțiunii și, mai ales, să ne spui ce autori străini sau români (în special noi pentru piața românească) ai dori să se regăsească în colecția celor de la All.

Cum ai auzit de acel autor? De ce îl îndrăgești? De ce ar trebui citit? De ce merită un loc pe Strada Ficțiunii?

Include în articol și următoarele link-uri:

Alte reguli? Îți poți lăsa imaginația să zburde liniștită câtă vreme respecți tema. Perioada de înscriere este 3-24 august. După ce ai scris articolul nu uita să ne lași și nouă un comentariu cu link-ul către el.

Câștigătorii vor fi anunțați pe data de 31 august și vor fi aleși de un juriu format din membrii echipei de comunicare online a Editurii All și din membrii ai echipei GoodRead.ro.

Premii? O da, iată-le:

Premiul 1:

Un pachet de cărți format din: Pentru toată viața de Marcus Clarke, Recolta de Jim Crace, Sub semnul lui Dylan de Enrique Vila-Matas, Vedere spre paradis de Ingvar Ambjørnsen și KAMCEATKA de Marcelo Figueras.

Premiul 2:

Un pachet de cărți format din: Ușa de Magda Szabó și Roman pentru doamne de Michal Viewegh și A fost odată ca niciodată de Andrew Nicoll/

Premiul 3:

Un pachet de cărți format din Ciocârlia de Dezső Kosztolányi și Mâine de Guillame Musso.

Spor și inspirație tuturor!

UPDATE!

Concursul a fost prelungit până la data de 1 septembrie.

UPDATE 2

După îndelungi deliberări ne-am hotărât asupra următorilor câștigători:

Premiul 1: Vîntură Ana-Cristina

Premiul 2: Elenis

Premiul 3: Lupu Diana

Felicitări celor trei câștigătoare, dar și celorlalți participanți!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

Website Comments

   • Avatar Chircu Victor
    Reply

    În plus, ideea pe care o am eu pentru a intra în concurs este sub formă de povestire, iar asta plictisește, pentru că subiectul ar necesita un spațiu mai larg de desfășurare, pagini multe. Aici se cere un articol. 🙂

    • Avatar Diana Elena Neaţă
     Reply

     Eh, acceptăm orice prezentare 🙂 Trebuie doar respecți tema 😀

 1. Avatar Georgeta Dracopol
  Reply

  Daca ai un blog…
  Din start am sanse f.mici pentru a castiga un premiu,nu conteaza ca citesc mult !
  Va rog dezabonare,mersi !

  • GoodRead.ro GoodRead.ro
   Reply

   Doar cei care au blog pot participa la acest concurs. Cu siguranță vei găsi alte concursuri care nu au ca și condiție să deții un blog 🙂 Mult succes!

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Mulțumim, Andreea 🙂 Se pare că ești prima participantă! Felicitări pentru curaj și multă baftă la concurs!

 2. Avatar Andreea Cioloboc
  Reply

  Mulțumesc! Da, este curajul de a fi ceea ce sunt. După cum spuneam, a fost o provocare să scriu despre ceva sugerat, și nu despre ceea ce obișnuiam ad-hoc. A fost frumos.

  • Avatar Diana Elena Neaţă
   Reply

   Mulțumim pentru articol, Elenis 🙂 abia acum am prins puțin timp liber și pot spune că l-am citit cu mare interes 🙂

POST A COMMENT.