Recenzie Copilul Născut Joi de Sandra Brown

Titlu: Copilul Născut Joi
Autor: Sandra Brown
An apariție : 1994
Editura: Miron
Nr. Pagini: 270
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Recenzie de Adelina Popa
Publicată la 3.09.2014
Nota recenzorului: n/a
Recenzie Copilul Născut Joi de Sandra Brown
5 (100%) 1 vote

sandra-brown-copilul-nascut-joi-208Deși sunt surori gemene, Allison și Ann sunt două firi foarte diferite, ba chiar total opuse. Singurul lucru pe care îl au în comun este aspectul fizic. Acestea seamănă perfect și pot fi cu ușurință confundate.

Totul începe când Ann decide să îi facă o surpriză logodnicului ei, iar pentru aceasta apelează la chirurgia plastică, ea dorind să își facă o operație de mărire de sâni. Pentru ca soțul său să nu bănuiască nimic, aceasta o roagă pe sora sa să îi țină locul pentru câteva zile. Allison nu este prea încântată de propunerea Annei de a îi ține locul în timp ce ea se operează, dar datorită faptului că sora sa este foarte persuasivă, Alison se vede nevoită să accepte.

Allison este nevoită să ia masa cu logodnicul surorii sale dar și cu cel mai bun prieten al său. Seara a fost presărată cu multe incidente, chiar de la început Allison reușind să se impiedice și să cadă datorită faptului că nu a putut purta ochelarii. Deși pe parcursul mesei multe dintre stângăciile lui Allison au ieșit la suprafață, Davis nu a bănuit nimic, iar Allison credea că a trecut cu bine peste acea seară.

Treburile urmau să se complice atunci când Spencer, prietenul lui Davis, a realizat că este foarte atras de femeia pe care el o credea soția prietenului său cel mai bun. Nu se poate abține și o sărută, mărturisindu-i atracția față de ea.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Sandra Brown.

Când lucrurile încep să se încingă, Allison hotărăște să pună punct acestui teatru, luându-i pe cei doi bărbați și ducându-i la Ann la spital, pentru a clarifica lucrurile. Însă adevărata poveste abia acum începe…..

Când află vestea că femeia dorită nu este soția prietenului său, Spencer își încearcă din nou norocul. Povestea dintre ei începe inițial ca fiind doar un parteneriat pentru a îndeplini dorința lui Allison de a avea un copil. Cu inteligența sa și frumusețea lui, copilul urma să iasă ideal. Bineînțeles că până la urmă ajung să se iubească…

Aspecte Pozitive:

Povestea a fost presărată cu multe momente pline de umor. Explicația titlului m-a luat prin surprindere.

Aspecte Negative:

Nu este recomandată minorilor.

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.