Recenzie „Arșița nopții” de Sandra Brown

Autor: Sandra Brown
An apariție : 2015
Editura: Litera
Nr. Pagini: 256
Acordă o notă cărții:
 
Aspecte Pozitive:

Cred că este un roman emoționant din pricina temei alese, plin de trăiri intense.

arșița nopții de sandra brownCred că nu există cititoare avidă care să nu fi auzit de Sandra Brown.

Împreună cu alte autoare precum Jude Deveraux, Mary Jo Putney, Amanda Quick și Nora Roberts, aceasta dă viață dorințelor tainice ale femeilor de pretutindeni.

A scris un număr impresionant de volume, iar Arșița Nopții face parte, prin excelență, dintre acestea.

Personajele acestui roman sunt Ella Barron și Davin Rainwater, romanul în limba engleză având drept titlu numele acestuia din urmă.

Davin Rainwater este un bărbat misterios  care suferă de o boală incurabilă. Ella este o femeie puternică datorită tuturor obstacolelor care I-au ieșit în cale de-a lungul vieții și pe care a reușit să le depășească.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Sandra Brown.

Aceasta are un copil de zece ani, pe nume Solly, care suferă de o boală ce nu-i permite să vorbească.

O anumită scenă din carte mă face să cred că Ella este un adevărat model matern – ea nu-și consideră copilul drept o responsabilitate, ci un dar neprețuit al vieții. Obișnuită să se descurce de una singură, Ella deține și o afacere – o mică pensiune care îi ocupă mare parte a timpului.

Acest roman este o adevărată dramă. Aș putea spune că este o combinație a unor teme des întâlnite în literatura contemporană – cea a luptei împotriva unei boli grave (O plimbare de neuitat de Nicholas Sparks) și a conflictului dintre rase (Să ucizi o pasăre cântătoare de Harper Lee).

Sandra Brown ne aduce un roman al iubirii, sacrificiului, dreptății și imprevizibilului, o poveste captivantă și personaje pe măsură!

Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)
Câștigă cartea săptămânii
Peste 8000 iubitori de carte s-au alăturat Tribului Booknation.ro și participă săptămânal la concursul Cartea Săptămânii, în care oferim ca premii multe 📖 foarte faine! Hai și tu! 👍

Descoperă cartea săptămânii

Iubim comentariile tale :)