Înscrie-te la cursul online de aromaterapie!

Aromaterapia, o formă antică și în același timp modernă de medicină alternativă, a devenit un element esențial în viața multor persoane care caută soluții naturale pentru sănătate și bunăstare. Este cu adevărat o artă, iar în acest Masterclass, Dr. Angela Laur, medic aromaterapeut cu peste două decenii de experiență, ne deschide ușa către acest univers fascinant.

Masterclass Aromaterapie cu Dr. Angela Laur

Acest curs online cuprinzător, format din 36 de module video, se adresează atât începătorilor cât și celor avansați în domeniul aromaterapiei. De-a lungul celor 8 ore de conținut valoros, vei explora diverse aspecte ale aromaterapiei, de la istoria și bazele acesteia, până la aplicarea practică în viața de zi cu zi.

Ce Vei Învăța în Acest Curs?

  1. Fundamentele Aromaterapiei: Învață despre puterea miraculoasă a plantelor și cum să utilizezi uleiurile esențiale pentru sănătate și echilibru.
  2. Calitatea și Autenticitatea Uleiurilor Esențiale: Descoperă cum să identifici uleiurile de calitate și cum să citești certificatele lor.
  3. Aplicații Diverse: Află cum să folosești uleiurile pentru diverse afecțiuni, de la probleme respiratorii și digestive, la îngrijirea pielii și a părului.
  4. Aromaterapia în Bucătărie și Alte Spații ale Casei: Explorează modul în care poți îmbogăți experiența culinară și ambientul locuinței tale cu uleiuri esențiale.
  5. Aromaterapia pentru Copii și Familie: Învață tehnici sigure pentru utilizarea uleiurilor esențiale în îngrijirea copiilor și în cadrul familiei.

Despre Dr. Angela Laur

Cu o carieră dedicată aromaterapiei și membră în Asociația Aromaterapeuților și Fizioterapeuților din Europa de Est, Dr. Angela Laur combină cunoștințele medicale aprofundate cu o pasiune pentru puterea vindecătoare a naturii. Experiența și abordarea ei holistică oferă o perspectivă unică asupra acestei arte străvechi.

Bonusuri Exclusive și Certificare

Înregistrându-te la acest curs, vei primi nu doar acces pe viață la toate lecțiile video, ci și bonusuri speciale, inclusiv alte cursuri valoroase oferite de Life University. La finalizarea cursului, vei avea oportunitatea de a primi un certificat digital, recunoscut în cadrul comunității aromaterapeutice.

Acest Masterclass de aromaterapie este mai mult decât un simplu curs – este o călătorie de descoperire și îmbogățire personală. Dr. Angela Laur ne îndrumă pașii prin lumea aromelor și ne arată cum să folosim puterea plantelor pentru a ne îmbunătăți viața. Fie că ești nou în acest domeniu sau un practicant experimentat, acest curs îți va deschide noi orizonturi și îți va aduce noi perspective asupra sănătății și a bunăstării.

Înscrie-te acum pentru a începe această călătorie transformatoare în lumea aromaterapiei!