Înscrie-te la Cursul Online de AutoHipnoză cu Eugen Popa

Descoperă puterea ascunsă a minții tale cu ajutorul Masterclassului de Autohipnoză oferit de Eugen Popa, un expert recunoscut în domeniul hipnozei și autohipnozei. Acest curs profund transformator, structurat în 31 de module video, îți va oferi toate uneltele necesare pentru a-ți accesa și maximiza potențialul intern.

Cunoaște-l pe Eugen Popa – Maestrul Autohipnozei

Eugen Popa, Președintele Asociației Române de Hipnoză, te va ghida în această călătorie unică spre autocunoaștere și autodezvoltare. Cu o durată totală de 5 ore, cursul acoperă o gamă largă de tehnici și aplicații ale autohipnozei, adaptate nevoilor și obiectivelor tale personale.

Explorând Misterele Mintii

Fundamentele Hipnozei și Autohipnozei

Vei învăța bazele hipnozei, diferența dintre hipnoză clasică și hipnoză de scenă, și cum să aplici aceste tehnici pentru auto-motivare și vindecare. Eugen Popa demontează miturile comune despre hipnoză, oferindu-ți o perspectivă clară și accesibilă.

De Ce Autohipnoza?

Acest curs îți va arăta cum să folosești autohipnoza pentru a rezolva probleme, pentru a combate obiceiuri nedorite, și pentru a-ți amplifica abilitățile sau performanța în diferite arii ale vieții. Vei învăța să intri rapid în stări de hipnoză și să aplici acest instrument puternic în viața ta de zi cu zi.

Tehnici și Exerciții Practicabile

Eugen Popa îți oferă exemple concrete de programe de autohipnoză pentru o varietate de scopuri, cum ar fi îmbunătățirea stării de bine, performanță, vindecare, somn, și managementul furiei. Aceste exerciții sunt disponibile atât în format video, cât și audio, pentru a le putea accesa oricând și oriunde.

Aplicații Vaste ale Autohipnozei

Îmbunătățirea Sănătății și Performanței

Vei învăța cum să folosești autohipnoza pentru a îmbunătăți sănătatea și pentru a stimula performanța, fie că este vorba despre sport, studii sau muncă. Eugen Popa îți va arăta cum să folosești puterea sugestiilor pozitive pentru a influența modul în care gândești, simți și acționezi.

Gestionarea Stărilor Emoționale

Acest curs te va învăța cum să-ți gestionezi eficient emoțiile, cum ar fi furia sau anxietatea, prin tehnici de autohipnoză. Vei învăța cum să-ți transformi stările interioare negative în unele pozitive și constructive.

Exerciții de Relaxare și Somn

Unul dintre cele mai mari beneficii ale autohipnozei este capacitatea de a induce relaxare profundă și de a îmbunătăți calitatea somnului. Vei primi instrumente și tehnici practice pentru a adormi mai ușor și pentru a te bucura de un somn odihnitor.

Punctul Culminant al Cursului: Certificarea

După parcurgerea cursului, ai oportunitatea de a da un test grilă și de a obține o certificare de participare. Acest certificat reprezintă recunoașterea eforturilor tale și a cunoștințelor dobândite în domeniul autohipnozei.

Masterclass-ul de Autohipnoză cu Eugen Popa este o oportunitate excelentă de a-ți debloca și exploata potențialul intern. Indiferent dacă ești la începutul călătoriei tale de autocunoaștere sau un practicant avansat, acest curs îți va oferi uneltele și cunoștințele necesare pentru a-ți transforma viața într-un mod pozitiv și durabil.

Înscrie-te la Cursul Online de AutoHipnoză cu Eugen Popa