Înscrie-te la Cursul Online de Coaching cu Marius Dumitrenco

Într-o lume în continuă schimbare, unde dezvoltarea personală și profesională devin esențiale, cursul de Coaching oferit de Marius Dumitrenco, disponibil pe platforma life-university.ro, se prezintă ca o oportunitate remarcabilă de învățare și autotransformare.

Masterclass-ul condus de Marius Dumitrenco, un trainer, psihoterapeut și coach cu experiență vastă, este o resursă valoroasă pentru oricine dorește să exploreze universul coaching-ului. Acesta include 28 de module video structurate în șase secțiuni detaliate, totalizând 6 ore de conținut de înaltă calitate. Fiecare lecție video îmbină teoria cu practica, oferind o abordare echilibrată și accesibilă.

Secțiunea introductivă a cursului oferă o imagine de ansamblu asupra domeniului, permițând participanților să cunoască mai bine pe Marius Dumitrenco și să înțeleagă fundamentul coaching-ului. Se discută aspecte precum istoria coaching-ului, diferențele față de alte discipline conexe și importanța clarificării misiunii unui coach.

Un aspect distinctiv al acestui Masterclass este accentul pus pe dezvoltarea competențelor necesare unui coach de succes. Marius Dumitrenco împărtășește tehnici și abordări diverse, cum ar fi modelul GROW, modelul Practice și modelul Space, ajutând participanții să își îmbunătățească abilitățile de coaching.

În plus, cursul include studii de caz aplicate în diferite contexte, precum business coaching, life coaching și coaching organizațional, permițând participanților să observe coaching-ul în acțiune. Acest aspect practic este crucial pentru înțelegerea modului în care teoriile și tehnicile de coaching pot fi aplicate în scenarii reale.

Un alt punct de atracție al cursului este posibilitatea de a obține o certificare la finalul Masterclass-ului. După completarea cursului și trecerea unui test grilă, participanții primesc un certificat de participare, care reprezintă un atestat valoros pentru cei care doresc să se dezvolte profesional în domeniul coaching-ului.

Pe lângă conținutul bogat și bine structurat al cursului principal, participanții primesc acces gratuit la trei cursuri suplimentare de pe platforma Life University, cu o valoare totală de 687 lei. Acestea includ cursuri pe teme de mindfulness, life coaching și time management, fiecare abordând aspecte esențiale ale dezvoltării personale și profesionale.

Acest pachet educațional este disponibil pentru acces nelimitat, permițând astfel o învățare flexibilă și adaptată ritmului personal al fiecărui participant. De asemenea, cursul poate fi accesat de pe diferite dispozitive, inclusiv laptop, tabletă sau telefon, facilitând astfel accesul la învățare indiferent de locație sau orar.

În concluzie, Masterclass-ul de Coaching condus de Marius Dumitrenco pe platforma life-university.ro reprezintă o oportunitate excepțională pentru oricine este interesat să aprofundeze lumea coaching-ului. Cu o structură bine gândită, resurse suplimentare valoroase și posibilitatea de certificare, acest curs este un instrument puternic pentru dezvoltarea personală și profesională. Înregistrați-vă acum și începeți călătoria spre o mai bună înțelegere de sine și spre o carieră îmbunătățită în domeniul coaching-ului.

Înscrie-te la Cursul Online de Coaching cu Marius Dumitrenco