Înscrie-te la Cursul Online de Conducere Defensivă cu Titi AUR

Siguranța pe drumurile noastre este o prioritate pentru fiecare șofer responsabil. În acest sens, cursul online de conducere defensivă oferit de Titi Aur, un expert recunoscut în domeniul siguranței rutiere, reprezintă o resursă neprețuită. Acest masterclass nu este doar un curs, ci o lecție de viață care poate salva atât viața ta, cât și a celor dragi.

Cursul „Drive Safe” oferit de Titi Aur, fondator al Academiei Titi Aur, este structurat în 27 de module video și se desfășoară pe parcursul a 4 ore. Este un curs accesibil oricând și oriunde, fiind disponibil online și pe diverse dispozitive. Fiecare modul al cursului este conceput pentru a oferi cunoștințe esențiale, sfaturi practice și exemple relevante, toate într-un format ușor de urmărit și de înțeles.

Prima secțiune a cursului introduce conceptul de conducere defensivă și rolul său crucial în prevenirea accidentelor. Titi Aur, cu o experiență vastă în domeniul auto și motorsport, împărtășește povestea sa și pasiunea pentru mașini, punând bazele unei înțelegeri profunde a importanței conducerii defensive.

Cursul acoperă o gamă largă de subiecte esențiale pentru orice șofer. De la tehnici concrete pentru evitarea accidentelor, poziția corectă la volan, influența pneurilor asupra aderenței, până la diferențele dintre frânarea cu ABS și fără ABS. Titi Aur își împărtășește înțelepciunea și cunoștințele, oferind o privire cuprinzătoare asupra tuturor aspectelor ce țin de siguranța pe drumuri.

Un aspect remarcabil al acestui curs este accentul pus pe situații practice și realiste întâlnite în trafic. Titi Aur explică cum să procedezi în cazul unei răsturnări, ce se întâmplă în cazul unei tamponări și cum să controlezi mașina în cadrul unui derapaj. Aceste lecții sunt vitale, oferind șoferilor încrederea și cunoștințele necesare pentru a gestiona situații dificile.

Pe lângă aspectele practice de conducere, cursul include și o secțiune dedicată primului ajutor. Această parte a cursului este crucială, învățându-te cum să acționezi în cazul unui accident și cum să oferi ajutor eficient și responsabil.

Cursul se încheie cu o serie de demonstrații practice pe pistă, unde Titi Aur prezintă tehnici de conducere avansate. Aceste demonstrații sunt concepute pentru a ilustra în mod clar cum pot fi aplicate tehnicile învățate în situații reale de conducere.

Masterclass-ul de conducere defensivă oferit de Titi Aur este mult mai mult decât un simplu curs – este un ghid complet pentru siguranța pe drumuri. Cursul oferă cunoștințe valoroase, sfaturi practice și demonstrații concrete care pot face diferența în situații critice. Este o investiție în siguranța personală și a celor din jur, o resursă esențială pentru orice șofer conștient de responsabilitățile sale pe drumurile publice. Indiferent de experiența ta la volan, acest curs te va înzestra cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a conduce în siguranță și a proteja viețile.

Înscrie-te la Cursul Online de Conducere Defensivă cu Titi AUR