Înscrie-te la cursul online de Make-up cu Mirela Vescan

Într-o lume în care aspectul exterior joacă un rol esențial în exprimarea personalității și încrederea în sine, arta machiajului devine un instrument indispensabil. Mirela Vescan, un nume de referință în industria beauty din România, oferă o oportunitate unică pentru toți pasionații de make-up, fie ei amatori sau profesioniști, prin cursul său online de Make-up disponibil pe platforma life-university.ro.

Acest MasterClass, care cuprinde 19 lecții video, totalizând 9 ore și 35 de minute de conținut valoros, este o premieră absolută în domeniu. Cursul este conceput pentru a dezvălui tainele machiajului, indiferent de nivelul de pregătire al cursanților. Structurat în mod eficient și accesibil, programul oferă o incursiune detaliată în lumea machiajului, sub îndrumarea directă a Mirelei Vescan, o artistă cu o vastă experiență în domeniu.

Având la bază peste 100.000 de machiaje realizate de-a lungul carierei sale, Mirela Vescan împărtășește în acest curs tehnici esențiale, sfaturi și trucuri care pot fi de folos atât în machiajul personal, cât și în construirea unei cariere în make-up artistry. Cursul abordează toate etapele machiajului, de la pregătirea tenului, alegerea fondului de ten potrivit, aplicarea rujului și mascarei, până la crearea unor look-uri complexe, precum smokey eyes sau machiaj natural de zi.

O particularitate remarcabilă a acestui MasterClass este abordarea practică și realistă a Mirelei Vescan. Fiecare lecție video conține demonstrații pas cu pas, fără să sară peste niciun detaliu, astfel încât cursanții să poată înțelege și aplica tehnicile învățate. Se pune un accent deosebit pe adaptarea machiajului la diferite tipuri de fizionomii, vârste și preferințe personale, făcând astfel cursul relevant și aplicabil în orice context.

Pe lângă tehnicile de bază, Mirela Vescan explorează și aspecte mai avansate ale machiajului, precum importanța culorilor și cromatologiei, diferite tipuri de pudre, și chiar machiajul masculin. Această diversitate a temelor tratate face ca MasterClass-ul să fie unul complet și complex, adecvat pentru orice nivel de cunoștințe în arta machiajului.

O componentă distinctă a cursului este reprezentată de lecțiile dedicate machiajelor editoriale. Cursanții vor avea ocazia să descopere cum se realizează machiajele pentru shooting-uri foto sau pentru evenimente speciale, prin exemple practice și demonstrații detaliate. Fiecare editorial este o poveste în sine, o oportunitate de a învăța și de a te inspira direct de la unul dintre cei mai experimentați make-up artiști din România.

Cursul online de Make-up oferit de Mirela Vescan este mai mult decât un simplu set de lecții video. Este un parcurs educațional complet, care îți deschide ușa către o lume a frumuseții, a expresiei creative și a posibilităților nelimitate. Fie că ești la început de drum și vrei să înveți bazele machiajului, fie că ești un make-up artist aspirant sau deja cu experiență, acest curs îți oferă toate resursele necesare pentru a-ți dezvolta abilitățile și a te perfecționa.

MasterClass-ul de Make-up cu Mirela Vescan este o oportunitate de neegalat pentru oricine dorește să exploreze lumea machiajului și să își dezvolte competențele în acest domeniu fascinant. Cu o abordare cuprinzătoare, sfaturi practice și insight-uri valoroase, acest curs este un ghid esențial pentru oricine dorește să își îmbogățească cunoștințele și să se exprime artistic prin arta machiajului.

Înscrie-te la cursul online de Make-up cu Mirela Vescan