Înscrie-te la Cursul Online de Public Speaking

În era digitală, a avea abilitatea de a vorbi în public nu este doar un avantaj, ci o necesitate. Fie că ești antreprenor, student, profesionist sau pur și simplu cineva care dorește să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare, cursul de Public Speaking online oferit de Mădălina Samoilă pe platforma Life University se dovedește a fi un instrument esențial în arsenalul tău.

Mădălina Samoilă, cu o experiență vastă ca jurnalist și expert în comunicare, îți dezvăluie în acest curs secretele unei comunicări eficiente și impactul pe care îl poate avea aceasta asupra audienței tale. Vei descoperi cum să îți construiești și să livrezi discursuri puternice, cum să controlezi anxietatea și cum să folosești vocea și limbajul nonverbal pentru a te exprima clar și convingător.

Acest masterclass online cuprinde 14 module video, fiecare îmbinând teoria cu practica, și este structurat astfel încât să abordeze diferite aspecte ale public speaking-ului, de la discursuri de absolvire, elevator pitch-uri, prezentări corporate, până la gestionarea interviurilor de angajare și multe altele. Durata totală a cursului este de 9 ore și 30 de minute, timp în care vei avea oportunitatea să înveți de la un profesionist recunoscut în domeniu.

Un aspect deosebit al acestui curs este flexibilitatea și accesibilitatea sa. Fiind un curs online, poți accesa materialele de oriunde și oricând, fie că ești acasă, la birou, sau în mișcare. Acest lucru îți permite să înveți la propriul tău ritm și să revezi lecțiile ori de câte ori consideri necesar.

Mădălina Samoilă nu numai că îți va împărtăși tehnicile sale, dar te va și ghida pas cu pas, oferindu-ți sfaturi practice și exemple concrete pentru a te transforma într-un vorbitor carismatic și persuasiv. Vei învăța să te adaptezi la diverse situații de comunicare, să gestionezi emoțiile și să îți îmbunătățești prezența scenică.

De asemenea, la finalizarea cursului, vei avea oportunitatea de a obține un certificat digital de participare, un plus valoros pentru CV-ul tău. Acesta simbolizează nu doar finalizarea cursului, ci și dedicația ta față de îmbunătățirea personală și profesională.

În plus, înscriindu-te acum la acest curs, beneficiezi de acces gratuit la alte trei cursuri de dezvoltare personală și profesională pe platforma Life University, îmbogățind astfel experiența ta de învățare.

Mădălina Samoilă crede cu tărie că o comunicare bună ar trebui să fie un atribut accesibil tuturor, indiferent de domeniul de activitate. Acest curs este proiectat pentru a demistifica procesul de public speaking și pentru a te înzestra cu abilitățile necesare pentru a comunica cu încredere, claritate și impact.

Dacă ești în căutarea unei modalități de a-ți îmbunătăți abilitățile de comunicare, de a te exprima mai clar și de a-ți crește impactul în fața unei audiențe, cursul de Public Speaking oferit de Mădălina Samoilă pe platforma Life University este alegerea perfectă. Nu rata această oportunitate unică de a învăța de la unul dintre cei mai experimentați profesioniști în domeniu și de a-ți transforma modul în care comunici.

Înscrie-te la Cursul Online de Public Speaking

Top 100 cărți ale anului 2023