„De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata” de David Michie

de | ian. 23, 2020 | Lumea cărților, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DE CE MINDFULNESS ESTE MAI BUN DECÂT CIOCOLATA ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN

De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata, carte scrisă  de David Michie este, în esență, un ghid care te ajută să conștientizezi foarte multe lucruri. Din punctul meu de vedere, este o carte de self help perfectă pentru cei care vor să pornească pe un drum și nu știu de unde să pornească. Pe un drum diferit, bineînțeles, față de cel rudimentar de dinainte.

Am ales să citesc această carte pentru că nu foarte demult am luat decizia de a-mi oferi mie și corpului meu ce este mai bun. Am luat decizia de a oferi creierului meu ce este mai benefic pentru el și apoi pentru mine. Asta în condițiile în care acesta coordonează toate celelalte acțiuni pe care le întreprindem.

De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata nu este primul volum de carte pe acest subiect pe care-l parcurg. Sunt familiarizată cu subiectul și practicile care se află la baza mindfulness. Le-am întreprins și în acest fel am ajuns să mă descopăr pe mine în adevăratul sens al cuvântului. Dar știți ce este cel mai frumos? Prin acestea te poți înțelege pe tine mai bine.  Și, oricâte cărți de mindfulness ai citi, dacă nu pui în practică…Ei bine, dacă nu pui în practică, le citești cam degeaba.

Asta încearcă și David Michie să ne comunice prin acest volum. Încearcă să ne spună că nu este vorba doar despre ce citim sau mâncăm, ci despre ceea ce practicăm. Despre atitudinea pe care o luăm în fața unor situații în care știm că nu reacționăm corespunzător.

Și în acest sens, încă o dată, pot spune că am luat decizia corectă. Decizia de a mă coordona mai bine, dar și de a pune în practică lucruri sugerate de autorii de self help.

Ca urmare, refugiul în ciocolată, mâncare sau alte vicii, nicidecum nu sunt răspunsul pentru o minte mai ordonată, calculată și pentru un site îmbunătățit. Mindfulness în schimb, prin practicile sale, este soluția de care mulți avem nevoie. Trist este că puțini știm despre mindfulness și despre beneficiile pe care acesta le poate avea în toate domeniile.

La locul de muncă, cu colegii, la facultate sau în orice alt business și chiar și acasă, mindfulness poate ajuta!

Sunt extrem de mulțumită de faptul că, încă o dată, editura ATMAN m-a surprins cu o astfel de carte. Sunt mulțumită și încântată pentru că prin cărțile lor mă pot descoperi, dar îmi pot și îmbunătăți versiunea.

Dacă și tu îți dorești să devii o versiune mai bună a ta și nu știi cu certitudine de unde să începi, nu mai căuta! Chiar am plăcea de a recomanda De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata. O lectură a cărui stil de scriere este lejer, iar capitolele și topic-urile sunt structurate în așa fel încât să existe o conexiune între esența care stă la baza fiecărui paragraf și capitol.

Implică mindfulness în viața ta de zi cu zi sau dacă nu știi cum să faci asta, citește acest volum și permite-ți să înveți!

Meditație continuă, spirit calm, calculat și o minte limpede. Învață cum să ajungi la ele, pentru a-i învăța după aceea și pe alții secretul liniștii tale.

De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata – ghidul de self help pe care-l recomand cu căldură. Un ajutor de nădejde pentru acele perioade când nici măcr tu nu mai crezi în tine și în abilitățile tale.

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții DE CE MINDFULNESS ESTE MAI BUN DECÂT CIOCOLATA?

Vezi toată lista de cărți scrise de David Michie sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DE CE MINDFULNESS ESTE MAI BUN DECÂT CIOCOLATA CU REDUCERE DE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► LIB. DELFIN
Titlu: De Ce Mindfulness Este Mai Bun Decât Ciocolata
Autor: David Michie
An apariție : 2019
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 307
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Publicată la 23.01.2020
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Recenzie „Lemnuci” de AG Saga

Lemnucii sunt acele noduri ce se găsesc în scânduri sau în orice lucru fabricat din lemn. Cu siguranță fiecare dintre noi a văzut cel puțin o dată în viața sa un Lemnuc... un Lemnuc tăcut și ascuns în obiecte banale ce ne înconjoară dar cărora nu le dăm importanță....

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Recenzie „Lună nouă” de Stephenie Meyer

Lună nouă - New Moon în engleză - este volumul doi din seria Twilight. La fel ca și primul volum, și acesta are destul de multe diferențe față de ceea ce cunoaștem deja din renumitul film. Cel mai tare mi-au atras atenția divergențele din scenele în care Bella află...

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

Recenzie ”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms

”The Overdue Life of Amy Byler” de Kelly Harms a fost aleasă ca o carte de divertisment și mă bucur mult că a fost o lectură chiar bună. Cartea atinge subiecte relevante, lovește cu profunzimea și sinceritatea ei. Aceasta este o poveste modernă, interesantă, despre...

0 0 votes
Article Rating
Dana Otet este redactor Booknation.ro de 1507 zile și a scris până acum 26 articole. Se află pe poziția 1 din 42 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Dana Otet aici.
Numele meu este Dana Oțet și cititul face parte din viața mea. În momentul de față nu pot concepe viața fără cărți, de aceea mereu mă voi axa pe ceea ce înseamnă literatură, pe ceea ce înseamnă citit. De asemenea, pasiunea mea se manifestă și prin scris. Alături de cei de la BookNation am învățat ce înseamnă o echipă.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments