„De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata” de David Michie

de | ian. 23, 2020 | Lumea cărților, Recenzii cărți

🔥 CARTEA DE CE MINDFULNESS ESTE MAI BUN DECÂT CIOCOLATA ARE REDUCERE PE:

De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata, carte scrisă  de David Michie este, în esență, un ghid care te ajută să conștientizezi foarte multe lucruri. Din punctul meu de vedere, este o carte de self help perfectă pentru cei care vor să pornească pe un drum și nu știu de unde să pornească. Pe un drum diferit, bineînțeles, față de cel rudimentar de dinainte.

Am ales să citesc această carte pentru că nu foarte demult am luat decizia de a-mi oferi mie și corpului meu ce este mai bun. Am luat decizia de a oferi creierului meu ce este mai benefic pentru el și apoi pentru mine. Asta în condițiile în care acesta coordonează toate celelalte acțiuni pe care le întreprindem.

De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata nu este primul volum de carte pe acest subiect pe care-l parcurg. Sunt familiarizată cu subiectul și practicile care se află la baza mindfulness. Le-am întreprins și în acest fel am ajuns să mă descopăr pe mine în adevăratul sens al cuvântului. Dar știți ce este cel mai frumos? Prin acestea te poți înțelege pe tine mai bine.  Și, oricâte cărți de mindfulness ai citi, dacă nu pui în practică…Ei bine, dacă nu pui în practică, le citești cam degeaba.

Asta încearcă și David Michie să ne comunice prin acest volum. Încearcă să ne spună că nu este vorba doar despre ce citim sau mâncăm, ci despre ceea ce practicăm. Despre atitudinea pe care o luăm în fața unor situații în care știm că nu reacționăm corespunzător.

Dacă îți place recenzia cărții DE CE MINDFULNESS ESTE MAI BUN DECÂT CIOCOLATA, atunci vezi 👉 lista cărților scrise de David Michie

Și în acest sens, încă o dată, pot spune că am luat decizia corectă. Decizia de a mă coordona mai bine, dar și de a pune în practică lucruri sugerate de autorii de self help.

Ca urmare, refugiul în ciocolată, mâncare sau alte vicii, nicidecum nu sunt răspunsul pentru o minte mai ordonată, calculată și pentru un site îmbunătățit. Mindfulness în schimb, prin practicile sale, este soluția de care mulți avem nevoie. Trist este că puțini știm despre mindfulness și despre beneficiile pe care acesta le poate avea în toate domeniile.

La locul de muncă, cu colegii, la facultate sau în orice alt business și chiar și acasă, mindfulness poate ajuta!

Sunt extrem de mulțumită de faptul că, încă o dată, editura ATMAN m-a surprins cu o astfel de carte. Sunt mulțumită și încântată pentru că prin cărțile lor mă pot descoperi, dar îmi pot și îmbunătăți versiunea.

Dacă și tu îți dorești să devii o versiune mai bună a ta și nu știi cu certitudine de unde să începi, nu mai căuta! Chiar am plăcea de a recomanda De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata. O lectură a cărui stil de scriere este lejer, iar capitolele și topic-urile sunt structurate în așa fel încât să existe o conexiune între esența care stă la baza fiecărui paragraf și capitol.

Implică mindfulness în viața ta de zi cu zi sau dacă nu știi cum să faci asta, citește acest volum și permite-ți să înveți!

Meditație continuă, spirit calm, calculat și o minte limpede. Învață cum să ajungi la ele, pentru a-i învăța după aceea și pe alții secretul liniștii tale.

De ce mindfulness este mai bun decât ciocolata – ghidul de self help pe care-l recomand cu căldură. Un ajutor de nădejde pentru acele perioade când nici măcr tu nu mai crezi în tine și în abilitățile tale.

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA DE CE MINDFULNESS ESTE MAI BUN DECÂT CIOCOLATA CU REDUCERE DE PE:

Titlu: DE CE MINDFULNESS ESTE MAI BUN DECÂT CIOCOLATA
Autor: David Michie
An apariție : 2019
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 307
Limba: Română
Gen Literar: Self Help
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 586

Alte recenzii de la David Michie:

Top 100 cărți ale anului 2023

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Recenzie “Arta negocierii” de Chris Voss

Chris Voss, fost agent FBI, cu o experiență de neegalat în domeniul negocierilor, scoate acest manual aplicabil vieții de zi cu zi. Arta negocierii cuprinde zece capitole cheie, fiecare dintre ele subliniind un punct crucial în desfășurarea unei negocieri. Oare chiar...

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Recenzie „Rivali divini” de Rebecca Ross

Povestea mea cu această carte este una "dragoste la prima vedere", pentru că m-am îndrăgostit de copertă, lucru care nu mi se întâmplă așa des. Eu nu mă las impresionată de design, dar în acest caz, este IMPOSIBIL că nu cazi pradă frumuseții sale. Aproape că nici nu...

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Recenzie „Coliba unchiului Tom”, de H. Beecher-Stowe

Opera principală a lui Harriet Beecher Stowe „Coliba unchiului Tom” are o moștenire incredibilă. Concentrându-se pe situația sclavilor afro-americani din SUA înainte de război, a fost acuzat de Abraham Lincoln de izbucnirea Războiului Civil American și este ușor,...

0 0 votes
Article Rating
Dana Otet a fost redactor Booknation.ro și a scris 26 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Dana Otet aici.
Numele meu este Dana Oțet și cititul face parte din viața mea. În momentul de față nu pot concepe viața fără cărți, de aceea mereu mă voi axa pe ceea ce înseamnă literatură, pe ceea ce înseamnă citit. De asemenea, pasiunea mea se manifestă și prin scris. Alături de cei de la BookNation am învățat ce înseamnă o echipă.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments