ACUM GĂSEȘTI PISICA LUI DALAI LAMA ȘI PUTEREA LUI MIAU PE:

  Sunt stânjenită că trebuie să încep această carte cu o mărturisire. O revelație atât de stânjenitoare, încât îmi doresc să n-o dezvălui!

 Oare despre ce este vorba? Despre ce este atât de stânjenită PSS? Ce să fie, ce să fie?

 Ei bine, răspunsul nu îl vei găsi în alt loc decât în cartea scrisă de David Michie, al treilea volum al cărui narator este unul mai special, mai pisicesc așa 🙂  Unde? În cartea Pisica lui Dalai Lama și puterea lui miau!

   Toți trebuie să începem de undeva. Nu contează de unde începi. Ci unde ajungi.

 Ei bine, inclusiv PSS trebuie să înceapă de undeva, căci are o misiune destul de dificilă. Ce poate fi atât de dificil? Nimic altceva decât o călătorie de descoperire a adevăratei sale naturi. O călătorie care o va face pe simpatica felină să experimenteze trăirea momentului prezent.

-Unde aș putea găsi destulă piele cu care să acopăr tot pământul? Și totuși, să port pielea doar pe talpa pantofilor mei este echivalent cu acoperirea pământului cu ea, cită Oliver.

-Minunat! zise Tenzin. Uneori nu putem să evităm să călcăm pe ace, dar le putem împiedica să ne facă rău.

 Intrigată, m-am apropiat și mai mult de ușa biroului. Versurile pe care le citase Oliver nu puteau fi o descriere mai bună a experienței mele din acea dimineață. Nici nu realizasem că rătăcisem în lumea lipsită de protecție emoțională cu care mă obișnuisem.

 Astfel, dacă vei ajunge să o însoțești pe PSS în această interesantă călătorie, vei ajunge să constați că nu va mai fi doar călătoria acestei pisici, ci va deveni și călătoria ta. Va trebui să înveți să încetinești ritmul și să îți descoperi propria-ți liniște pentru a ajunge să afli cu adevărat ce strălucire se află în spatele imperfecțiunii care ți-a acaparat viziunea asupra lumii. Vei ajunge, astfel, alături de companionul PSS, să descoperi în ce constă Puterea lui miau!

  P.S: Să știi ca la finalul cărții PSS ți-a pregătit niște instrucțiuni! Oare despre ce să fie vorba? Te las să descoperi! 🙂

Titlu: Pisica Lui Dalai Lama și Puterea Lui Miau
Autor: David Michie
An apariție : 2017
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 231
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 874 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra