ACUM GĂSEȘTI PISICA LUI DALAI LAMA ȘI ARTA DE A TOARCE PE:

   Dragilor, doar nu credeați că o singură carte este de ajuns pentru a vă împărtăși toate secretele din culisele întâlnirilor lui Dalai Lama, nu-i așa?

  Ce-ar fi, dragă cititorule, dacă ți s-ar îndeplini cel mai mare vis? Dacă ai reuși în ceea ce ți-ai propus, dincolo de cele mai nebunești speranțe?

   David Michie, autorul cărții Pisica lui Dalai Lama, o readuce pe drăguța felină pe post de narator. Dar asta nu este tot! Pisica are o misiune de îndeplinit, un ordin de la nimeni altul decât Dalai Lama! Care oare să fie misiunea? Să găsească un leac pentru toate canapelele din lume atinse de pisicuțe astfel încât acestea să revină la forma lor inițială? Un leac pentru ca stăpânii de pisici să cumpere perdele mai drăguțe astfel încât acestea să nu mai trebuiască să le schimbe stylingul? Ce să fie, ce să fie?

 Bine, nu vă mai țin în suspans! Vă voi spune! Sunteți pregătiți, da? Să nu ziceți că nu v-am avertizat!

   5, 4, 3, 2, 1…

   Ce ne face să toarcem?

 Ce? Poftim?

 Exact! Simpatica felină are parte de prima ei misiune importantă, în speță, aceea de a afla și de a cerceta subiectul legat de arta de a toarce. Și, ce să vezi, exact acesta este și titlul celei de-a doua cărți: Pisica lui Dalai Lama și arta de a toarce.

 O misiune dificilă, dar nu imposibilă pentru această pisică, care va ajunge să descopere o mare de înțelepciune în  ceea ce privește tema fericirii.

 Dar oare de unde va începe?

   Prieteni, acesta este unul dintre motivele pentru care nu ne pricepem așa de bine să ghicim ce vom simți despre anumite lucruri din viitor.

 Nu vă faceți griji, căci interesanta călătorie va începe cu vizita unui profesor de psihologie de la grupul universitar Ivy League, se va continua cu cercetările extraordinare ale unui biolog de renume mondial și, evident, va ajunge și la revelațiile unui yoghin mistic important.

   Așadar, oare la ce concluzie va ajunge PSS? La ce concluzie vei ajunge chiar tu? Rămâne de văzut!

  Vezi tu, dragă cititorule, am un mesaj pentru tine. Nu unul oarecare, și cu siguranță nu unul de la o persoană obișnuită. În plus, are de-a face cu fericirea ta personală, la nivelul cel mai profund.

 

Titlu: Pisica Lui Dalai Lama și Arta De A Toarce
Autor: David Michie
An apariție : 2017
Editura: ATMAN
Nr. Pagini: 232
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 18.09.2017
Nota recenzorului: n/a
Adriana Alexandra
Autor: Adriana Alexandra
❝ Dacă nu v-am plictisit încă, aruncați un ochi și pe aici :) --->http://blog.avocatoo.ro/sfaturi-de-la-un-tratat-de-drept-anonim/ ❞
Adriana e Erou Booknation.ro
Redactor de 910 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Adriana Alexandra