Recenzie “Însemnări din viaţa mea” de Alfie Deyes

Titlu: Însemnări Din Viaţa Mea
Autor: Alfie Deyes
An apariție : 2016
Editura: Humanitas
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: Moderni, contemporani
Recenzie de Daniela Gîb
Publicată la 22.10.2018
Nota recenzorului: 10/10
Acordă o notă

🔥 CARTEA ÎNSEMNĂRI DIN VIAŢA MEA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Cine nu a avut un jurnal la un moment dat ? Mai ales în copilărie sau în adolescenţă când orice lucru mărunt are un impact mare asupa ta? Cred că răspunsul în proporţie de cel puţin 80 % este pozitiv. Ce faci însă dacă eşti o pesoană populară, îl publici într-o anumită formă să fie citit de toţi fanii tăi.

Ieri va fi mereu la trecut şi mâine va fi întotdeauna  la viitor.

Însemnări din viaţa mea” de Alfie Deyes este un fel de jurnal, o autobiografie, povestea lui de la naştere până la 22 de ani.

Este o carte nu doar despre el, cuprinde pagini libere în care poţi nota şi tu diferite întâmplări sau să lipeşti poze. O lectură interacctivă, cu poveşti amuzante, cu învăţăminte, potrivită adolescenţilor care luptă pentru pasiunea lor pentru a ajunge cunoscuţi în social media.

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de Alfie Deyes.

Prefer să-mi petrec timpul făcând ca popriul meu vis să devină realitate şi nu visul altora.

Alfie Deyes a debutat ca YouTuber în 2009 la 15 ani devenind cunoscut  şi umărit şi pe Tweeter, Instragram şi Facebook. Între timp a scris şi câteva cărţi care au devenit bestselleruri “The Pointless Book”, “The Pointless Book 2”, “The Pointless Book 3”.

Îmi amintesc că aveam 11 ani şi îmi doream să am 16, ca să mă pot culca târziu şi să fac chestii amuzante pe care le fac adolescenţii. Şi uite că am 22 şi habar n-am cum a zburat timpul! Nu-ţi dori să creşti prea repede, bucură-te de fiecare clipă!

“Însemnări din viaţa mea” mi-a plăcut mult ca şi grafică, ai impresia ca nu citeşti o carte ci notiţele personale ale lui Alfie Deyes, că eşti apoape de el, că i-ai găsit jurnalul pesonal, îl răsfoieşti în linişte şi poţi să-i împărtăşeşti şi tu întâmplări şi imagini din viaţa ta în locurile lăsate libere.

Fă cât mai multe lucruri care îţi plac !

Lectură plăcută !!!

🔥 CARTEA ÎNSEMNĂRI DIN VIAŢA MEA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Dacă îți plac articolele noastre, încurajează-ne cu un share :)

📚 CONCURS NOU:

PLINUL DE CĂRȚI!

Am dat drumul la un concurs inedit în care poți câștiga 7 super cărți 📖! Dă click pe butonul de mai jos pentru a te înscrie și pentru a descoperi cărțile! 👍

PARTICIPĂ LA CONCURS

POST A COMMENT.