Recenzie „Însemnări din viaţa mea” de Alfie Deyes

de | oct. 22, 2018 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

Cine nu a avut un jurnal la un moment dat ? Mai ales în copilărie sau în adolescenţă când orice lucru mărunt are un impact mare asupa ta? Cred că răspunsul în proporţie de cel puţin 80 % este pozitiv. Ce faci însă dacă eşti o pesoană populară, îl publici într-o anumită formă să fie citit de toţi fanii tăi.

Ieri va fi mereu la trecut şi mâine va fi întotdeauna  la viitor.

Însemnări din viaţa mea” de Alfie Deyes este un fel de jurnal, o autobiografie, povestea lui de la naştere până la 22 de ani.

Este o carte nu doar despre el, cuprinde pagini libere în care poţi nota şi tu diferite întâmplări sau să lipeşti poze. O lectură interacctivă, cu poveşti amuzante, cu învăţăminte, potrivită adolescenţilor care luptă pentru pasiunea lor pentru a ajunge cunoscuţi în social media.

Prefer să-mi petrec timpul făcând ca popriul meu vis să devină realitate şi nu visul altora.

Alfie Deyes a debutat ca YouTuber în 2009 la 15 ani devenind cunoscut  şi umărit şi pe Tweeter, Instragram şi Facebook. Între timp a scris şi câteva cărţi care au devenit bestselleruri „The Pointless Book”, „The Pointless Book 2”, „The Pointless Book 3”.

Îmi amintesc că aveam 11 ani şi îmi doream să am 16, ca să mă pot culca târziu şi să fac chestii amuzante pe care le fac adolescenţii. Şi uite că am 22 şi habar n-am cum a zburat timpul! Nu-ţi dori să creşti prea repede, bucură-te de fiecare clipă!

„Însemnări din viaţa mea” mi-a plăcut mult ca şi grafică, ai impresia ca nu citeşti o carte ci notiţele personale ale lui Alfie Deyes, că eşti apoape de el, că i-ai găsit jurnalul pesonal, îl răsfoieşti în linişte şi poţi să-i împărtăşeşti şi tu întâmplări şi imagini din viaţa ta în locurile lăsate libere.

Fă cât mai multe lucruri care îţi plac !

Lectură plăcută !!!

Titlu: ÎNSEMNĂRI DIN VIAŢA MEA
Autor: Alfie Deyes
An apariție : 2016
Editura: HUMANITAS
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: Moderni, contemporani
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 603

Alte recenzii de la Alfie Deyes:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini
Recenzie “Vânătorii de zmeie” Khaled Hosseini

Oare de ce, ceea ce ni se întâmplă în copilărie ne marchează atât de profund întreaga viață? Adulți fiind, nu se presupune că avem puterea de a separa binele de rău cu mai multă ușurință? Unde dispare acel “eram mic și nu știam dar acum înțeleg și reușesc să mă...

Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas
Recenzie „Hideaway” de Penelope Douglas

Am așteptat ceva vreme acest volum și în sfârșit pot spune cu bucurie că a fost tradus și la noi. Dacă îmi aduc bine aminte, eu am citit atât "Corupt" cât și "Hideaway" imediat una după alta, pentru a nu uita intriga și contextul. Acțiunea este destul de complicată și...

Recenzie „Furia” de Alex Michaelides
Recenzie „Furia” de Alex Michaelides

Alex Michaelides este cunoscut pentru două cărți de success, ce pare că au urmat aceeași rețetă - "Pacienta Tăcută" și "Fecioarele". Ambele au avut intrigi palpitante și ne-au pus la încercare capacitatea de detectiv. "Furia" merge pe aceași format, însă promite ceva...

0 0 votes
Article Rating
Daniela a fost redactor Booknation.ro și a scris 98 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments