Recenzie „Însemnări din viaţa mea” de Alfie Deyes

de | oct. 22, 2018 | Beletristică, Literatură Contemporană, Recenzii cărți

Cine nu a avut un jurnal la un moment dat ? Mai ales în copilărie sau în adolescenţă când orice lucru mărunt are un impact mare asupa ta? Cred că răspunsul în proporţie de cel puţin 80 % este pozitiv. Ce faci însă dacă eşti o pesoană populară, îl publici într-o anumită formă să fie citit de toţi fanii tăi.

Ieri va fi mereu la trecut şi mâine va fi întotdeauna  la viitor.

Însemnări din viaţa mea” de Alfie Deyes este un fel de jurnal, o autobiografie, povestea lui de la naştere până la 22 de ani.

Este o carte nu doar despre el, cuprinde pagini libere în care poţi nota şi tu diferite întâmplări sau să lipeşti poze. O lectură interacctivă, cu poveşti amuzante, cu învăţăminte, potrivită adolescenţilor care luptă pentru pasiunea lor pentru a ajunge cunoscuţi în social media.

Prefer să-mi petrec timpul făcând ca popriul meu vis să devină realitate şi nu visul altora.

Alfie Deyes a debutat ca YouTuber în 2009 la 15 ani devenind cunoscut  şi umărit şi pe Tweeter, Instragram şi Facebook. Între timp a scris şi câteva cărţi care au devenit bestselleruri „The Pointless Book”, „The Pointless Book 2”, „The Pointless Book 3”.

Îmi amintesc că aveam 11 ani şi îmi doream să am 16, ca să mă pot culca târziu şi să fac chestii amuzante pe care le fac adolescenţii. Şi uite că am 22 şi habar n-am cum a zburat timpul! Nu-ţi dori să creşti prea repede, bucură-te de fiecare clipă!

„Însemnări din viaţa mea” mi-a plăcut mult ca şi grafică, ai impresia ca nu citeşti o carte ci notiţele personale ale lui Alfie Deyes, că eşti apoape de el, că i-ai găsit jurnalul pesonal, îl răsfoieşti în linişte şi poţi să-i împărtăşeşti şi tu întâmplări şi imagini din viaţa ta în locurile lăsate libere.

Fă cât mai multe lucruri care îţi plac !

Lectură plăcută !!!

Titlu: ÎNSEMNĂRI DIN VIAŢA MEA
Autor: Alfie Deyes
An apariție : 2016
Editura: HUMANITAS
Nr. Pagini: 224
Limba: Română
Gen Literar: Moderni, contemporani
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 636

Alte recenzii de la Alfie Deyes:

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave
Recenzie “Femei pe rug” de Kiran Millwood Hargrave

Pe insula din nord-estul Norvegiei vine o furtună puternică și tot mersul firesc al lucrurilor se prăbușește. După ce patruzeci de bărbați dispar pentru totdeauna în apele nemiloase ale mării, Vardø devine o așezare a “amazoanelor”. Abia când se strâng toate în...

Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy
Recenzie ”Pasagerul” de Cormac McCarthy

Cu toată bravada mea și cu toate că mă bat cu pumnul în piept că nu mă las influențată, n-am avut încotro și m-am aliniat și eu printre entuziaștii cititori ai lui McCarthy, stârnită de isteria din online la apariția pe piața românească a dipticului romanesc Pasagerul...

Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani
Recenzie ”Grădinile Finzi-Contini” de Giorgio Bassani

Grădinile Finzi-Contini este considerat deja un clasic al literaturii italiene, o poveste de dragoste (o dragoste adolescentină, cu fluturi în stomac, cu treceri repetitive de la clipe abisale pline de lacrimi amare la clipe de extaz absolut udate cu stropi de...

0 0 votes
Article Rating
Daniela a fost redactor Booknation.ro și a scris 98 articole. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Daniela aici.
Subscribe
Notify of
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments