Ești autor și ai nevoie de promovare? Descoperă serviciile de promovare pentru autori oferite de Booknation.ro

Cine nu a citit încă „Cercurile mistice” nu ar mai trebui să stea pe gânduri, m-am bucurat foarte mult că am avut ocazia să cunosc o mică parte din Nicoleta Tudor autoarea acestui roman. Vă invit și pe voi să o descoperiți.

Istrate Emanuela: Pentru persoanele care nu avut ocazia să vă cunoască, ne puteți spune câteva lucruri despre dvs. ?

N.T. În primul rând ţin să va mulţumesc pentru atenţia acordată.

Sunt o persoană pasionată de lectură, încă din copilărie, când am cam sărit peste etapa de a citi poveşti, sora mea mai mare cultivându-mi gustul de a citi şi stârnindu-mi interesul cu cărţile pe care le citea ea. Sunt economist, îmi place ceea ce fac, iar pasiunea mea de a scrie mă împlineşte, lăsându-mi posibilitatea de a mă exprima liber şi de a-mi da frâu liber imaginaţiei.

I.E. Când ați dedus că aveți o pasiune pentru scris?

N.T. Cred că de prin clasele primare, când am scris prima poezie, pe care am şi recitat-o la una dintre serbările organizate în cinstea mamei.

I.E. Care a fost inspirația dvs. atunci când ați scris prima carte?

N.T. Povestea primei cărţi o aveam foarte bine conturată în minte. În copilărie, an de an, în apropierea casei mele se instala o şatră, condusă de bulibaşa Răducanu. Am petrecut foarte mult timp cu aceştia, iar modul în care i-am perceput, l-am descris în primul meu volum din seria „Cercurile mistice”, împletit bineînţeles cu imaginaţia bogată pe care o am.

I.E. Ce ați dorit să exprimați prin titlul acestei cărți?

N.T. Titlul este foarte sugestiv, povestea cărţii împletindu-se în jurul a două pandative, care au un rol foarte important în desfăşurarea acţiunii din volumul „Cercurile mistice”. De asemenea, este un semn de protecţie pentru mine, chiar simţindu-mă protejată purtând „cercurile mele”.

I.E. De ce ar trebui oamenii să vă citească cărțile? Ce ar descoperi în ele?

N.T. Ar descoperi în primul rând o frumoasă poveste de dragoste, împletită cu magia şatrei, unde farmecele, blestemele şi descântecele sunt la ele acasă. Ar descoperi bucuria de a evada din cotidian, lăsându-se conduşi de magia supranaturalului, prinşi într-o poveste incitantă, de la începutul cărţii, până la finalul ei.

I.E. A fost greu până să vă decideți să publicați prima carte?

N.T. Nu a fost foarte greu să mă decid, a fost foarte greu să public. A fost o luptă pentru mine, o luptă pe care vreau să o uit.

I.E. O să mai urmeze o nouă carte? Lucrați la ceva nou?

N.T. Am finalizat volumul trei din seria „Cercurile mistice”, Toria. Este în lucru la editura Librex şi va apărea anul acesta la Bookfest.

I.E. Ce sfat ați avea pentru scriitori la început de drum?

N.T. Să nu fie dezamăgiţi de primul refuz. Să creadă în ei, să creadă în talentul lor, să creadă în pasiunea lor, într-un final, vor reuşi.

I.E. Unde vă pot urmări cititorii noștri activitatea și de unde pot cumpăra cărțile?

N.T. Mă pot urmări pe paginile mele de facebook, Nicoleta Tudor – personală şi Nicoleta Tudor – scriitor şi deasemenea pagina cărţii, Cercurile mistice. Pe paginile editurii Librex, de unde se pot şi achiziţiona cărţile.

I.E. Câteva cuvinte pentru cititorii GoodRead.ro?

N.T. Le mulţumesc din suflet pentru că există, le sunt recunoscătoare pentru că îmi citesc scrierile, le mulţumesc pentru mesajele pe care le primesc de la ei, pentru ideile pe care mi le sugerează, pentru interesul acordat cărţilor mele. Le mulţumesc şi îi iubesc!

De asemenea, mulţumesc mult echipei GoodRead.ro, pentru interesul acordat scriitorilor români şi pentru modul frumos în care ne promovaţi! Mulţumesc!