GoodRead.ro-lansare-roman-Pipa domnului-Horipundo-Timisoara

Joi, 5 martie 2015, scriitorul Teo Spătaru din Timișoara și-a lansat romanul mult așteptat, Pipa Domnului Horipundo în prezența a peste 100 de iubitori de carte la Galeria Calpe.

Echipa GoodRead.ro a fost prezentă la eveniment și a împărțit semne de carte celor prezenți. Punctul culminant al lansării romanului a fost momentul în care Teo ne-a citit câteva fragmente care au făcut întreg auditoriul să râdă. Ne-a convins pe toți că romanul său merită citit pentru că este ceva deosebit, ceva autentic, un roman plin de momente hazlii și un roman ”ciudat”, după cum a fost numit într-o prezentare.

Ne-am bucurat să putem fii alături de Teo la debutul primului său roman și am obținut o carte cu dedicație pentru cel mai creativ dintre voi 🙂

Așadar, ca să câștigi această carte, răspunde printr-un comentariu la următoarea întrebare:

Cine crezi că este Domnul Horipundo și cum crezi că arată?

Cel mai interesant și creativ comentariu va câștiga un exemplar cu dedicație, semnat de Teo Spătaru. Vom alege câștigătorul pe 25 martie.

Deasemenea, cei interesați să cumpere romanul Pipa Domnului Horipundo, îl pot contacta pe Teo aici.

Update

Cu o mică întârziere anunțăm câștigătorul cărții, ales chiar de Teo! Felicitări Cristina Vântură, de data aceasta șansa a fost de partea ta!

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!