mere rosii carte

Cartea Mere Roșii (credit imagine lianasoimablog.wordpress.com)

booknation.ro și autoarea Voichița Elena Toma vă invită să participați la un concurs deosebit, cu iz de copilărie, de toamnă, de iarnă și de Crăciun 🙂

Ce trebuie să faci pentru a câștiga premiul, cartea Mere Roșii?

Citește textul de mai jos, text primit de la scriitoare, și lasă un comentariu în care să ne spui o amintire plăcută legată de toamnă, iarnă și poate unul dintre titlurile cuprinse în această scurtă descriere. Lasă-ți imaginația să rodească 🙂 Autorul celui mai deosebit comentariu va câștiga duminică, 29 noiembrie, cartea Mere Roșii împreună cu autograful și dedicația autoarei.

Mult succes tuturor!

A fost odată ca niciodată… Așa încep poveștile, așa începe și prima poveste a cărții „Mere roșii„, în care fetița Rebecca dorea să aibă povestea ei. Este unul dintre personajele aceste cărți care va călători cu voi și vă va transforma, fără de veste, în „mere roșii” la ferestrele vieții. Deschideți-vă sufletele, lăsați poveștile, povestirile, să pătrundă înăuntru și să vă mângâie. „Prințesa fără zâmbet sau Oglinda fermecată”, „Semn de toamnă”, „În împărăția frunzelor”, „Zi de toamnă”, „Mere roșii”, „Para”, „Sfârșit de toamnă”, „Povața vântului” , „Nucul somnoros”, „Iarna în pădure”, „Zâmbetul lui Moș Ioan”, „Povestea anotimpurilor”, „Albert”, vor căuta „Căsuța fericită” în care să sălășluiască împreună cu voi. Sunt sigură că citindu-le vă veți împrieteni și veți avea multe de învățat deoarece acesta a fost, de fapt, unul dintre scopurile mele, povestea să dea roade, la fel ca merele roșii din livada lui Moș Petru.

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022