🔥 CARTEA (NUMELE COPILULUI DUMNEAVOASTRĂ) ȘI DRAGOSTEA PENTRU MAMA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

De data aceasta vreau să vă vorbesc despre o carte unică, care poate fi dăruită în luna Martie (fiind un cadou perfect atât pentru mama, cât și pentru cel mic). ”(Numele copilului dumneavoastră) și dragostea pentru mama” relatează o poveste fascinantă în care protagonistul este nimeni altcineva decât propriul copil. Acesta pleacă în expediție ajutat de tatăl său și cei mai buni prieteni pentru a găsi cadoul perfect de mărțișor.

Numele pe care îl va găsi în poveste îl va surprinde pe prichindel, iar personajele secundare, reprezentate de colegii săi, vor aduce un plus de bucurie.

Cumpărând des cărți pentru copii, nu am putut să nu observ calitatea paginilor, a ilustrațiilor (din punct de vedere estetic, cromatica este placută, ”plină de viață”), iar coperta cartonată oferă o rezistență suplimentară față de cele obișnuite (de fel mă orientez spre cărțile din această categorie).

Nu vreau să intru în detalii despre acțiune. Mămicile merită să fie surprinse de povestea, reușitele și evoluția micului protagonist.

Îmi plac cărțile care aduc ceva nou și se remarcă în mulțime. ”(Numele copilului dumneavoastră) și dragostea pentru mama” este una din cărțile care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui cititor. Deși este o carte pentru copii, impactul pe care îl are va binedispune întreaga familie.

Copilul va fi încântat când își va auzi/citi numele, împreună cu alte detalii personale, inclusiv vârsta și orașul în care locuiește, iar mama va intra în poveste alături de cel mic.

Pe lângă acestea, există și o copertă interioară, personalizată, în care se va regăsi o poză cu copilul dvs. Ce poate fi mai frumos decât un cadou care va deveni o amintire frumoasă a anilor ce au trecut?

Până acum, am căutat mai multe cărți personalizate, dar aceasta este de departe cea mai bună dintre ele. Este pentru prima dată când am simțit iubirea oamenilor care au stat la baza realizării ei.

Pisoiul meu se declară fanul numărul unu al acestei cărți. A privit cu atenție fiecare imagine, când își auzea numele zâmbea, ba chiar și-a dorit să le arate cărticica și celor doi prieteni menționați.

Recomand cu mare drag!

🔥 CARTEA (NUMELE COPILULUI DUMNEAVOASTRĂ) ȘI DRAGOSTEA PENTRU MAMA ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: (numele Copilului Dumneavoastră) și Dragostea Pentru Mama
Autor: -
An apariție : 2019
Editura: DIANA
Nr. Pagini: 32
Limba: Română
Gen Literar: Carti pentru copii
Publicată la 21.02.2020
Nota recenzorului: 10/10

Avatar
Autor: Cristina Alexandra
Cristina e Erou Booknation.ro
Redactor de 553 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristina Alexandra