Recenzie “Sunt un campion- Ţările lumii”

by | Apr 24, 2018 | Cărți pentru Copii, Cultură Generală, Educație, Recenzii cărți

🔥 CARTEA SUNT UN CAMPION ŢĂRILE LUMII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO

După ce ne-am lăsat îmbiaţi la joacă, alături de copii, de fişe interactive Sunt un campion- Corpul omenesc, Editura Rao ne invită să ne extindem viziunea cunoştinţelor, dincolo de corp, cunoscând planeta şi ţările ce şi-au creionat graniţele pe propriul continent.

Păşim astfel, cunoscători, credem noi, în Ţările lumii. Punem piciorul imaginativ pe fiecare continent al Terrei şi ne întrecem în cunoştinţe. Aflăm curiozităţi atât actuale cât şi din trecut, ne reactualizăm cunoştinţele şi punem bazele unora noi.

Sunt un campion- Ţările lumii nu sunt doar fişe interactive potrivite pentru copii, ci şi curiozităţi care nouă, adulţilor, ne va acăpăra atenţia până în punctul în care vom fi mai curioşi şi mai interesaţi de joc decât copii.

Regulile rămân aceleaşi ca şi la ediţia Corpul omenesc:

Avem 50 de fişe, fiecare dintre ele cuprinzând o ţară sau un continent, curiozităţi istorice, faună şi floră, cu şi despre animale. Pe o faţă a fişei avem câte un set de întrebări legate, spre exemplu, despre continentul Europa sau despre statul Olanda. Pe verso, avem răspunsurile la cele trei întrebări. Fiecare răspuns corect este notat cu un punct, două puncte sau trei puncte, în ordinea celor trei întrebări.

Miză şi rezultat:

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de -

Îţi poţi etala cunoştinţele de cunoscător al lumii, şi poţi pierde, după caz. Trebuie să recunoştem că nu le vom şti pe toate şi multe dintre informaţii ni se vor părea un mare wow. Vei fi astfel prins în hora jocului, o dată fiind că te vei crede un atotcunoscător în faţa copiilor şi, o dată fiind vei adăuga noi cunoştinţe la bazele informatice pe care credeai că le ai acoperite.

Sunt un campion- Ţările lumii mi-a atras atenţia, mai întâi mie, adultului. Fascinat de lumea înconjurătore, abia aşteptam să văd ce informaţii îmi va aduce Editura Rao prin aceste fişe interactive. Copii nu s-au lăsat însă greu de prins în joc. Dacă adaugi la compilaţie un glob pământesc sau un atlas ce îi va ajuta pe copii să identifice continentul şi ţara despre care avem micile curiozităţi, distracţia e garantată. 

Fişele interactive de la Editura Rao captivează şi te informează şi totul în joacă. Petreci o oră de relaxare împreună cu copilul tău, în timp ce-i actualizezi baza de cunoştinţe, dar te ţii la curent şi pe tine însuţi. Sunt un campion ne antrenează în căutare şi cunoaştere, iar Ţările lumii sunt baza întâi la sunt un curios şi vreau să ştiu mai mult. Te distrezi în familie învăţând mai mult.

Dacă vreţi să fiţi fascinat în egală măsură cu proprii copii şi să transformaţi învăţatul în distracţie şi relaxare, fişele interactive de la Editura Rao sunt cele mai adecvate în implementarea orei de distracţie în familie. Învăţăm şi ne distrăm cu Sunt un campion- Ţările lumii.

Setul de fişe interactive este disponibil şi pe site-ul Editurii Rao într-o casetă deosebită.

🔥 CARTEA SUNT UN CAMPION ŢĂRILE LUMII ARE REDUCERE PE:

► LIBRIS.RO ► ELEFANT.RO ► CARTURESTI.RO ► EMAG.RO
Titlu: Sunt Un Campion Ţările Lumii
Autor: -
An apariție : 2017
Editura: RAO
Nr. Pagini: 50
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.04.2018
Nota recenzorului: n/a

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

Recenzie ”Eu cea de pe locul doi” – volumul II de Cezara Zamfir

De câteva zile le citesc plantelor de pe balcon din volumul II al romanul Eu cea de pe locul doi scrisă de Cezara Zamfir. Ele nu au ascultat și primul volum, încă nu erau născute, dar par acum destul de impresionante. E uimitor cum florile lor sunt mai deschise, mai...

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Recenzie ”Noi doi” de Diana Farca

Titlu: Noi doi Autor: Diana Farca An apariție: 2020 Editura: Eleprint Număr de pagini: 167 Despre autor: Diana Farca este o autoare de beletristică care a debutat cu romanul ”La limită”, un roman ce se încadrează la ficțiune, istorie și romance. Următoarea carte...

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Recenzie ”Copilărie fermecată” de Ioana Trif

Cine nu are bătrân să își cumpere, spune un vechi proverb. Sau cine nu are bunici, poate savura atmosfera blândă și plină de căldură din preajma lor citind cartea Copilărie fermecată de Ioana Trif. Pe tot parcursul lecturării predomină o stare de liniște sufletească,...

Diana Daniela Macovei este redactor Booknation.ro de 1904 zile și a scris până acum 270 articole. Se află pe poziția 5 din 143 de redatori, fiind astfel un Erou Booknation.ro. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei aici.
0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments