🔥 CARTEA SUNT UN CAMPION- ŢĂRILE LUMII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

După ce ne-am lăsat îmbiaţi la joacă, alături de copii, de fişe interactive Sunt un campion- Corpul omenesc, Editura Rao ne invită să ne extindem viziunea cunoştinţelor, dincolo de corp, cunoscând planeta şi ţările ce şi-au creionat graniţele pe propriul continent.

Păşim astfel, cunoscători, credem noi, în Ţările lumii. Punem piciorul imaginativ pe fiecare continent al Terrei şi ne întrecem în cunoştinţe. Aflăm curiozităţi atât actuale cât şi din trecut, ne reactualizăm cunoştinţele şi punem bazele unora noi.

Sunt un campion- Ţările lumii nu sunt doar fişe interactive potrivite pentru copii, ci şi curiozităţi care nouă, adulţilor, ne va acăpăra atenţia până în punctul în care vom fi mai curioşi şi mai interesaţi de joc decât copii.

Regulile rămân aceleaşi ca şi la ediţia Corpul omenesc:

Avem 50 de fişe, fiecare dintre ele cuprinzând o ţară sau un continent, curiozităţi istorice, faună şi floră, cu şi despre animale. Pe o faţă a fişei avem câte un set de întrebări legate, spre exemplu, despre continentul Europa sau despre statul Olanda. Pe verso, avem răspunsurile la cele trei întrebări. Fiecare răspuns corect este notat cu un punct, două puncte sau trei puncte, în ordinea celor trei întrebări.

Miză şi rezultat:

Îți place cartea până acum? Vezi și lista cărților scrise de -.

Îţi poţi etala cunoştinţele de cunoscător al lumii, şi poţi pierde, după caz. Trebuie să recunoştem că nu le vom şti pe toate şi multe dintre informaţii ni se vor părea un mare wow. Vei fi astfel prins în hora jocului, o dată fiind că te vei crede un atotcunoscător în faţa copiilor şi, o dată fiind vei adăuga noi cunoştinţe la bazele informatice pe care credeai că le ai acoperite.

Sunt un campion- Ţările lumii mi-a atras atenţia, mai întâi mie, adultului. Fascinat de lumea înconjurătore, abia aşteptam să văd ce informaţii îmi va aduce Editura Rao prin aceste fişe interactive. Copii nu s-au lăsat însă greu de prins în joc. Dacă adaugi la compilaţie un glob pământesc sau un atlas ce îi va ajuta pe copii să identifice continentul şi ţara despre care avem micile curiozităţi, distracţia e garantată. 

Fişele interactive de la Editura Rao captivează şi te informează şi totul în joacă. Petreci o oră de relaxare împreună cu copilul tău, în timp ce-i actualizezi baza de cunoştinţe, dar te ţii la curent şi pe tine însuţi. Sunt un campion ne antrenează în căutare şi cunoaştere, iar Ţările lumii sunt baza întâi la sunt un curios şi vreau să ştiu mai mult. Te distrezi în familie învăţând mai mult.

Dacă vreţi să fiţi fascinat în egală măsură cu proprii copii şi să transformaţi învăţatul în distracţie şi relaxare, fişele interactive de la Editura Rao sunt cele mai adecvate în implementarea orei de distracţie în familie. Învăţăm şi ne distrăm cu Sunt un campion- Ţările lumii.

Setul de fişe interactive este disponibil şi pe site-ul Editurii Rao într-o casetă deosebită.

🔥 CARTEA SUNT UN CAMPION ŢĂRILE LUMII ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: Sunt Un Campion Ţările Lumii
Autor: -
An apariție : 2017
Editura: RAO
Nr. Pagini: 50
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 24.04.2018
Nota recenzorului: n/a
Diana Daniela Macovei
Autor: Diana Daniela Macovei
Diana Daniela e Erou Booknation.ro
Redactor de 1734 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Diana Daniela Macovei