🔥 CARTEA 7 SAU GRUPUL ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO

Aflat la romanul său de debut, Gabriel Drăgan ne propune în ”7 sau Grupul”, apărut la editura Tracus Arte, un inedit roman polițist, în care intriga se împletește cu un debordant erotism, situat undeva între senzualitate și ploaia carnală a dorințelor ce nu vor fi vreodată spovedite.

946598

Scrisă într-un stil care, nu de puține ori ne ninge curiozitatea cu un limbaj facil, pe alocuri chiar trivial , dar nicidecum trivial, romanul aduce aminte de romanele polițiste tipărite prin diverse reviste interbelice cu titulatura de foileton. Deși, în anumite pasaje ale acestei creații, se zărește stângăcia unui empirism parnasiac, totuși Gabriel Drăgan este promițător, căci, privit sub lupa adevăratului cunoscător, novicele scriitor etalează o sensibilitate aparte și o pasiune prin intermediul căreia dorește să ne transmită un mesaj clar și concis, care nu umblă asemeni emirului care odinioară căuta Meka.

Gabriel Drăgan, dincolo de împletiturile ușor nesigure a unui stil care se vrea a fi accesibil tuturor categoriilor de cititori, ne îmbie cu intriga unui mister cu iz de polițienism nord-american, poate chiar cu un ușor iz de Agatha Christie sau de Conan Doyle, păstrând, desigur, proporțiile.

📚 Îți place cartea până acum? Vezi toată lista de cărți scrise de Gabriel Drăgan

Fluența textului asigură ușurința parcurgerii cărții, iar intriga are câteva puseuri ale unor răsturnări de situație care, condimentate cu mesalinica apariție a cotropitoarelor personaje feminine, oscilând între docilitate și desfrâu, presară peste onirismul cititorilor dorința de a se strecura printre rândurile povestirii.

Multinaționalitatea, dar mai ales sonoritatea aparte a numelor de personaje alese de autor, inoculează în mintea cititorilor un iz de globetrotterism care amintește de un cântec care când este mucalit când tânguitor, într-o acaparantă alternanță a unei partituri care te poate prinde oricând în lacomul ei păienjeniș.

Lectură plăcută vă doresc!

🔥 CARTEA 7 SAU GRUPUL ARE REDUCERE PE:

► CARTEPEDIA.RO► LIBRIS.RO► ELEFANT.RO► CARTURESTI.RO
Titlu: 7 Sau Grupul
Autor: Gabriel Drăgan
An apariție : 2015
Editura: TRACUS ARTE
Nr. Pagini: 210
Limba: Română
Gen Literar: n/a
Publicată la 16.06.2016
Nota recenzorului: n/a

Aspecte Pozitive:

Aflându-se totuși la început, este demn de admirat curajul scriitoricesc al autorului.

Aspecte Negative:

Izul de polițienism american este mult prea pregnant.

Cristian Cărpenaru
Autor: Cristian Cărpenaru
Cristian e 👑 Super Erou Booknation.ro
Redactor de 1877 zile pe Booknation.ro
toate articolele scrise de Cristian Cărpenaru