Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

de | dec. 1, 2021 | Carti de suflet, Horror și Thriller, Recenzii cărți

Abis, al cincilea volum din seria Alina Marinescu, mi-a depășit cu mult așteptările. Într-o recenzie anterioară, la alt roman din această serie, spuneam că Alina renaște și se reinventează, în urma suferinței pierderii lui Alex. Despre acest roman nu știu ce aș putea spune pentru a exprima tumultul de sentimente pe care mi le-a provocat.

Cartea efectiv s-a citit singură! Nici nu am realizat când și cum a trecut timpul citind-o. Fiecare roman din această serie m-a răscolit și m-a contrariat peste măsură, lăsându-mi mereu impresia că acela este și mai intens decât predecesorul. Evoluția acțiunii de la un roman la altul se petrece într-o formă alertă, dându-mi adesea senzația de montagne-russe.

Alina – un nou început

Alina o ia de la 0. Alina este confuză. Alina nu știe de care parte se află și nici cum ar putea conecta frânturile de amintiri precum niște piese de puzzler împrăștiate. Este doar o mașină de ucis! Nu mai are trecut și nici viitor. Alina e pe punctul de a ceda din toate punctele de vedere.

Atât de greu am acceptat situația ei și atât de curioasă am fost să aflu deznodământul, în ceea ce o privește, încât abia m-am îndurat să las cartea din mână.

Elite trebuie să o recupereze pe Alina și să o ajute să își revină într-un timp mult prea scurt. Apoi ei vor să afle informații despre locul în care se ascunde capul organizației Al’Qaeda. Alina este implicată în misiune, dar țelul ei este răzbunarea. Fără limite, răzvrătită, consideră că nu mai are nimic de pierdut. A pierdut deja totul!

Abis – puțin loc și de dulceață

Dar măsurile de dulceață din acest roman mi-au încântat sufletul: Julieta – gaița albastră, și copiii!… Și Alex! – implicarea lui în implinirea unui vis.

Atât de bine scrisă este seria aceasta încât nu încetez să mă minunez!

 

Ți-a plăcut recenzia cărții ABIS?

👉 Vezi toată lista de cărți scrise de Monica Ramirez

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ABIS CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Abis
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2019
Editura: UP
Nr. Pagini: 328
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Nota recenzorului: 10 / 10
Vizualizari recenzie: 128

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie “Pe contrasens” de Oleg Serebrian

Recenzie “Pe contrasens” de Oleg Serebrian

Am așteptat apariția acestei cărți cu sufletul la gură așa cum am fost impresionată de celelalte două cărți din trilogie “Cântecul mării” și “Woldemar”. Aici îl întâlnim pe Woldemar Skawronski la maturitate. El pornește într-o călătorie expediție în care are ca scop...

Recenzie “Woldemar” de Oleg Serebrian

Recenzie “Woldemar” de Oleg Serebrian

L-am descoperit pe Oleg Serebrian cu “Cântecul mării” și nu am întârziat să trec și la “Woldemar”, cea de a doua parte a trilogie.Recunosc, așteptările mi-au fost depășite. Dacă prima parte este mai mult o cronică a evenimentelor nefaste desfășurate în Cernăuțiul...

0 0 votes
Article Rating
Diana Mîndrilă este redactor Booknation.ro de 317 zile și a scris până acum 50 articole. Se află pe poziția 16 din 52 de redactori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Mîndrilă aici. Diana Mîndrilă are și un blog pe care scrie - îl găsești aici.
Iubesc să citesc, să explorez infinitatea de lumi noi ce îmi descoperă cărțile, să vorbesc și să scriu despre ele. Visez să îmi tapetez pereții cu rafturi pline de cărți și ador cafeaua și ciocolata cu lichior. Cam asta mi-s!
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments