Recenzie „Abis” de Monica Ramirez

de | dec. 1, 2021 | Carti de suflet, Horror și Thriller, Recenzii cărți

Abis, al cincilea volum din seria Alina Marinescu, mi-a depășit cu mult așteptările. Într-o recenzie anterioară, la alt roman din această serie, spuneam că Alina renaște și se reinventează, în urma suferinței pierderii lui Alex. Despre acest roman nu știu ce aș putea spune pentru a exprima tumultul de sentimente pe care mi le-a provocat.

Cartea efectiv s-a citit singură! Nici nu am realizat când și cum a trecut timpul citind-o. Fiecare roman din această serie m-a răscolit și m-a contrariat peste măsură, lăsându-mi mereu impresia că acela este și mai intens decât predecesorul. Evoluția acțiunii de la un roman la altul se petrece într-o formă alertă, dându-mi adesea senzația de montagne-russe.

Alina – un nou început

Alina o ia de la 0. Alina este confuză. Alina nu știe de care parte se află și nici cum ar putea conecta frânturile de amintiri precum niște piese de puzzler împrăștiate. Este doar o mașină de ucis! Nu mai are trecut și nici viitor. Alina e pe punctul de a ceda din toate punctele de vedere.

Atât de greu am acceptat situația ei și atât de curioasă am fost să aflu deznodământul, în ceea ce o privește, încât abia m-am îndurat să las cartea din mână.

Elite trebuie să o recupereze pe Alina și să o ajute să își revină într-un timp mult prea scurt. Apoi ei vor să afle informații despre locul în care se ascunde capul organizației Al’Qaeda. Alina este implicată în misiune, dar țelul ei este răzbunarea. Fără limite, răzvrătită, consideră că nu mai are nimic de pierdut. A pierdut deja totul!

Abis – puțin loc și de dulceață

Dar măsurile de dulceață din acest roman mi-au încântat sufletul: Julieta – gaița albastră, și copiii!… Și Alex! – implicarea lui în implinirea unui vis.

Atât de bine scrisă este seria aceasta încât nu încetez să mă minunez!

 

📚 Ți-a plăcut recenzia cărții ABIS?

Vezi toată lista de cărți scrise de Monica Ramirez sau...

🔥 CUMPĂRĂ CARTEA ABIS CU REDUCERE DE PE:

Vezi Top 100 cărți ale anului 2022
Titlu: Abis
Autor: Monica Ramirez
An apariție : 2019
Editura: UP
Nr. Pagini: 328
Limba: Română
Gen Literar: Crime, Thriller, Mistery
Publicată la 1.12.2021
Nota recenzorului: 10

📫 Abonează-te la noutățile noastre


Îți trimitem un email pe săptămână cu cele mai interesante concursuri și reduceri irezistibile la cărți!

Alte recenzii care ți-ar plăcea:

Recenzie ”La cinci pași de tine” de Rachael Lippicott

Recenzie ”La cinci pași de tine” de Rachael Lippicott

La cinci pași de tine mi-a arătat că suntem mereu la cinci pași distanță de lucrul care ne va schimba  existența. De un eveniment atât de terifiant precum moartea, de o boală incurabilă, sau poate de descoperirea unei mari iubiri, de un miracol, de o fericire care ne...

0 0 votes
Article Rating
Diana Mîndrilă este redactor Booknation.ro de 151 zile și a scris până acum 39 articole. Se află pe poziția 17 din 47 de redatori. Dacă îți place acest articol, poți vedea toate articolele scrise de Diana Mîndrilă aici.
Iubesc să citesc, să explorez infinitatea de lumi noi ce îmi descoperă cărțile, să vorbesc și să scriu despre ele. Visez să îmi tapetez pereții cu rafturi pline de cărți și ador cafeaua și ciocolata cu lichior. Cam asta mi-s!
Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments